Nem ússzuk meg a szőrös cipőket az ősszel

A 2015-ös őszi-téli kollekciókat felvonultató divathét egyik legkevésbé praktikus trendje vitathatatlanul a szőrmével borított cipő, ami szinte az összes meghatározó divatház kifutóján megjelent a szezonban. A New Yorktól Párizsig végigsöprő trend azonban nem is annyira újkeletű, hiszen a Céline már 2012 októberében ilyen szőrös mamuszokkal riogatta a közönségét Párizsban, majd olyan feltűnési viszketegségben szenvedő celebnőknek is megtetszett az új mánia, mint Kim Kardashian vagy Rihanna.

Tehát a következő hűvös időszakban nemcsak színes szőrmebundákra és a szőrrel fedett designertáskákra vadászhatunk majd, hanem műszőrrel vagy igazi szőrmével beborított lábbelikre is, amit beépített kollekciójába többek a Gucci újdonsült kreatív igazgatója, Alessandro Michele, a Maison Margielának tervező John Galliano, a Fendi, Antonio Marras, a Tibi, a Blumarine, illetve a BCBG Max Azria is.

A tervezők szerint barnában, szürkében, hófehérben és smaragdzöld színben jön majd divatba a furcsa trend, ami valószínűleg nemsokára megjelenik majd a fast-fashion márkák kínálatában is. Azért arra már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan fognak mutatni ezek a cipők az első őszi esőzés után a latyakos városban, de az még odébb van. Addig is nézze meg a felhozatalt a galériában és szavazzon!

A szőrös cipő szerintem...

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra