Katalin ismét dalmatának öltözött

Katalin hercegné terhessége nyolcadik hónapjába lépett, ennek örömére (vagy nem) ugyanazt a kabátot vette fel, amit előző terhességének nyolcadik hónapjában viselt egy hivatalos eseményen. Ez alkalommal a hercegné a Turner kortárs művészeti galériába látogatott el, majd az ahhoz tartozó alkotóteret, a Resort Studios-t is szemrevételezte.

2013-ban egyik utolsó hivatalos megjelenésén a Southampton-i kikötőben avatott fel egy óceánjárót, a Royal Princess-t, az alkalomra pedig egy dalmata-pöttyös, 169 fontos (58 ezer forintos), vízálló Hobbs kabátot választott, melyet az első képek megjelenése után percekkel felvásároltak a hercegnémániás angolok. Akkor teljesen érthető volt a vízálló kabát választása, hisz egy szeles kikötőben volt jelenése Katalinnak, most viszont valószínűleg nem a praktikum, hanem a dalmata-pöttyök döntöttek – és az, hogy így keveseknek lesz esélyük lemásolni stílusát.

Nem csak a pöttyös kabát került elő újra a 2013-as terhesruhák közül, hanem egy púderszín kabátruha is, melyet a hercegné 2015. március 9-én a Westminster apátságba vett fel, két évvel korábban pedig  London legnagyobb katonai parádéjára, a Trooping the Colour-ra választott, melyet a királynő születésnapja alkalmából tartanak. Végülis igaza van, minek venne újabb terhesruhákat, ha a két évvel ezelőttiek még ilyen jó állapotban vannak, még mindig jók rá és még mindig divatosak?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek