Félmeztelenül reklámoz Patinszki Misa

Tavaly januárban Patinszki Misa koronával a fején vonult a Dolce&Gabbana kifutóján és úgy tűnik, a márka nagyon kedveli a magyar modellt, hiszen idén két kampányukban is feltűnik.

Egy hete mutatták be az olasz divatház 2015-ös tavaszi-nyári szemüvegkollekcióját, amelyben José Maria Manzanares matador mellett feltűnik Travis Cannata, Xavier Serrano és Patinszki Misa is. A fotók érdekessége, hogy a tervezőpáros egyik tagja, Domenico Dolce készítette a fotókat. A luxusdivatház szépségszekciója is elkezdte ontani magából a tavaszi fotókat: a Dolce Matte fantázianévre hallgató rúzs kampányfotóin pedig szintén feltűnik Patinszki, ezúttal Irina Sharipova, Vittora Ceretti és Aurelien Muller társaságában.

A divatház egyébként mostanában nagyon ráröppent a piros színre: nemrég teljes csipkekollekciót szenteltek neki, a Dolce Matte vonal pedig 13, a vörös különböző árnyalataiban pompázó rúzst foglal magában. A képre kattintva megnézheti, hogyan fest a magyar srác a Dolce&Gabbana fotóin, ha pedig kíváncsi arra, hogyan mesél Tom Pecheux sminkmester a fotózás hátteréről, ide kattintva megnézheti a rövidke, mindössze egyperces videót. Patinszkira egyébként az anyaügynöksége, a WAM models is büszke: tőlük tudtuk meg, hogy ő az első magyar srác, aki nemzetközi szintű szépségkampányban szerepelhetett.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra