Axente Vanessa is vonult a H&M kifutóján

Javában zajlanak a divathetek, Milánó után most mindenki Párizsra figyel. Szerda este a Grand Palais-ben a H&M is bemutatta a 2015-ös őszi-téli szezonra tervezett kollekcióját (mint tudjuk, ők egy évvel előre dolgoznak), amelyet a honlapjukon élőben közvetítettek is. Lemaradt róla? Sebaj, a legjobb pillanatokért kattintson ide! Az igazán szemfülesek egy ismerős arcot is felfedezhettek a kifutón: felvonult ugyanis Axente Vanessa is. A magyar lány a bemutató másnapján az Instagramjára töltött fel egy backstage-ben készült képet, a show-n pedig egy kék-fekete-fehér mintás szettet viselt.

A H&M weboldala szerint a sport és a futurizmus volt a két fő csapásvonal, ez pedig cipzáros dzsekikben és kabátokban, karcsúsított nadrágokban, kötött lurexanyagú ruhadarabokban és kapucnis anorákokban, illetve kezeslábasokban öltött testet.

A H&M Studio névre hallgató kollekciót egyébként külön tervezőcsapat készíti és limitált kollekcióban érhető el szezonról szezonba. A galériánkban is látható ruhák 2015. szeptember 10-től kaphatóak a boltokban és online is – reméljük, nálunk is beindul addigra a webshop. Kattintson a fenti Axente-fotóra és nézze meg a képösszeállításunkat a show-ról, ahol a magyar modell mellett Jourdan Dunn is feltűnt.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra