TEJBEN-VAJBAN

Már hamisítják is a kék-fekete ruhát

2015. március 3., kedd 15:35

Múlt héten robbant a bomba, és elárasztották az internetet olyan képek, amelyen – egy egyébként csúnyácska – ruha látható, alatta pedig azon veszekedtek az emberek, hogy milyen színű. A kék-fekete kontra arany-fehér csatáról természetesen mémek is készültek, és nem kellett sokat várni, hogy a ruha másolata kedvenc oldalunkon, az Aliexpress-en is feltűnjön.

Az ominózus ruha természetesen kétféle színkombinációban kapható, és az eredeti márka, a ROMAN Originals weboldaláról lelopott termékfotókkal hirdetik. Jelenleg 50 dollárt (14 ezer forintot) kérnek érte, amit mi azért sem tartunk kihagyhatatlan üzletnek, mert az igazit 50 fontért, azaz kicsivel több mint 20 ezer forintért tudhatjuk a magunkénak. A minőségbeli különbségről pedig még csak sejtésünk sincs...

Az eredetit 20 ezerért kapjuk meg, a kínai másolatot 14-ért rendelhetjük meg.
Az eredetit 20 ezerért kapjuk meg, a kínai másolatot 14-ért rendelhetjük meg.
Fotó: aliexpress

Indokolt lenne a másolatot megrendelni, ha még mindig készlethiányos lenne a ruha (természetesen a hype után percek alatt azzá vált), de már a ROMAN honlapján és az Amazonon is rendelhető. Az Aliexpress-es eladó egyébként jól betárazott belőle: jelenleg körülbelül 4000 eladó darabja van belőle. Állítólag.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN Mit ad az alkohol, mit ad a józanság?

Hazugság lenne, ha azt mondanám, józannak lenni mindig csodás vagy könnyű. Akkor mégis mit ad? Összeszedtem, nekem miért jó nem inni.

KETTŐS MÉRCE Tényleg bezárják a CEU-t, mert... Soros?

Nem lehetne kivételesen a magyar diákok és professzorok érdekeit nézni, meg azt, hogy viszik jó hírünket a nagyvilágban?

SZUBKULTÚR Ez a könyvtár olyan menő, hogy arra nincsenek szavak

Hipermodern űrhajóval a Gutenberg galaxisba? Ezt itt komolyan vették, és építettek egy olyan könyvtárat, hogy a képeket nézve dalra fakad a szívünk. Mennyire menő már!
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés