Must have: a Target plus size kollekciója

A tavaszi-nyári szezonban nemcsak Katalin hercegné egyik kedvenc tervezője árul majd ruhákat teltkarcsú nőknek, hanem a Target is, melynek volt már néhány ilyen próbálkozása az elmúlt két évben, igaz, akkor elég rosszul jöttek ki a dologból, a plus-size mérettel megáldott vásárlók pedig hangot is adtak felháborodásuknak – írja a refinery29.com. Az inkább kismama-ruhákra, mint 40-es méretnél nagyobb konfekciódarabokra emlékeztető kudarcos kollekcióknál az Ava & Viv néven futó gyűjtemény már első ránézésre is nőiesebbnek és hordhatóbbnak tűnik.

„Ez a kollekció kifejezetten azoknak a nőknek készült, akik követik a divatot, keresik az olyan trendi darabokat, amelyek segítenek nekik abban, hogy kitűnjenek a többi teltkarcsú nő közül. Ezek a darabok különálló márkaként lesznek pozicionálva az üzletekben, garantáltan érdemes lesz őket felpróbálni. Célunk, hogy az üzlet egy jól látható szektorában legyen elhelyezve a kollekció, ne pedig a kismamaruhák és a fürdőszobai szettek közé legyen eldugva, így a vásárlók is könnyen rátalálnak majd” – mondja a Target szóvivője, Joshua Thomas, aki a sajtóanyagában külön kiemelte, hogy plus-size próbababákat is beújítottak a nagyobb siker érdekében.

„Az egyik fő cél az volt, hogy egyik ruhadarab se kerüljön 80 dollárnál (22.000 forint) többe. Nagyon boldog vagyok, hogy a márka nagyobb területet szentelt ennek a fiatalos, vidám plus-size vonalnak. Nagyon izgatott vagyok, mivel tisztában vagyok vele, hogy sok hozzám hasonló nő keres megfizethető, trendi termékeket” – mondja a kollekció kampányának egyik arca, az egyik legismertebb plus-size modell, Gabi Gregg, aki más népszerű bloggerekkel, Chastity Garnerrel és Nicolette Masonnal látható a Target hirdetésében. A teljes, majdnem száz darabos szezonális kollekció február 22-től lesz beszerezhető a Target üzleteiben és online boltjában. A megfizethető és hordható darabokért átlagosan 22.99-39.99 dollárt (6309-10.960 forintot) kell majd fizetni, rossz hír, hogy csak amerikaiak élhetnek a lehetőséggel. Nekünk marad az F&F és a C&A és fenti bloggerek követése.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek