Kelemen Henriettán vagy Sarka Katán jobb a flitter?

Szombat este a Story-gálán jártunk, ahol nem csak buborékruhákat és bimbótapaszokat, hanem hasonlóan felöltözött celebnőket is találtunk. A flitter nagyon népszerű a híres nők körében és legtöbbjüknek nagyon jól is áll: a cikkünkben szereplő három nőnek tökéletes az alakja, szóval nem is állhatna nekik rosszul egy enyhén sellőfazonú, élénk színű ruha. 

Voltak, akik nem földet söprő estélyit készíttettek maguknak, mint például Czippán Anett és az x-faktoros Horányi Juli, ők mindketten a térdig érő hosszt választották és a fekete-fehér kontrasztjával játszottak. És persze nem tűntek el a felül csipkés estélyik sem, melyek hazai divatba-jöttét nagyrészt Sármán Nórának köszönhetjük. Iszak Eszter és Erdélyi Mónika nem olyan direktbe mutatták meg mellüket, mint Görög Zita a Joó Beatrix által tervezett Sentiments ruhában, de azért tudniuk kellett viselni a dögös vörös darabokat. A hajtás után megtalálja a részleteket és ismét szavazhat (mint minden hétfőn): kinek áll jobban adott ruha/stílus?

Kelemen Henrietta vs. Sarka Kata vs. Vajna Tímea

Ki a jobb?

Miss Universe Hungary 2014, avagy Kelemen Henrietta abban a kegyben részesült, hogy Andy Vajna karján sétálhatott be a Story-gálára, mivel Vajna Tímea az est elején még macskáival volt elfoglalva. A főiskolás lány úgy volt felöltözve, mint Jessica Rabbit, és a vörösen csillogó flitteres estélyi mellé szokatlan kiegészítőt, tiarát vett fel – esetében ez érthető, hisz mégiscsak szépségkirálynő! A hangsúlyos ruhát nem ékszerezte túl, csak egy 5 karátos Caprice karkötőt és visszafogott fülbevalót viselt.

Hozzá nagyon hasonlóan öltözött fel Sarka Kata is, aki Léber Barbarától választott egy pink flittercsodát, melyhez DKNY nyakláncot kötött nyakába és körülbelül négy órát töltött sminkesével. Hajdú Péter felesége bátran kipakolta melleit és haját féloldalas kontyba kötötte, míg Kelemen kibontott hajjal és nagy Miss Universe Hungary felirattal gálázott.

Ha nehezen döntene a két nő közt, most fokozzuk a helyzetet: ugyanis Andy Vajna neje is flitteres maxiruhát választott, de ő legalább feketét. Vajna Tímea Tom Ford ruhában érkezett, melyhez Caprice gyémántokat, Jimmy Choo cipőt és Saint Laurent táskát választott – őt (is) megtalálja a galériában! Szavazzon, önnek ki jön be legjobban: a szépségkirálynő, a pinkben pózoló Sarka Kata vagy a fekete flitterekkel borított Vajnáné? 

Iszak Eszter vs. Erdélyi Mónika

Ki a jobb?

Iszak Eszter magyar tervezőtől választott, és jól tette: Sármán Nóra vörös, csipkés ruhája olyan volt, mintha csak ráöntötték volna! A műsorvezetőlány –Facebookja szerint – négy órát töltött sminkesével és fodrászával, akárcsak Sarka Kata, de jó is lett a végeredmény. A vörös ruha hosszú uszálya nagyon szép megoldás, egy baj lehetett csak vele: a gálavacsorán akkora tömeg alakult ki, hogy a celebek tényleg egymás estélyijének alját taposták, szóval Iszak aggódhatott, hogy megússza ruhaszakadás nélkül.

Erdélyi Mónikára újabban mintha rájárna a rúd, házát kényszerárverezik és a görög utazás is elég rosszul sikerült, de legalább van valakije. Állítólag, de nem az úrral érkezett. Helyette egy hölggyel üldögélt, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy magyaros hímzéssel díszített vörös ruhája hasonlított Iszak Eszter csipkés Sármán-szettjéhez. Erdélyi ruhájának felső része egyébként nem tüll, hanem egyszerű testszínű anyag, így akkor sem villantott volna a műsorvezető, ha félrecsúsznak mellrésznél a minták. Erdélyi vörös stólával és aranyszín clutch-csal egészítette ki a vörös ruhát, Iszaknál nem láttunk kiegészítőket. Ön szerint melyikük a csinosabb? 

Horányi Juli vs. Czippán Anett

Ki a jobb?

Őszinték leszünk: a Story gálán fel sem tűnt, hogy Czippán Anett és Horányi Juli hasonlóan lenne felöltözve, de a képeket nézegetve már kiverték a szemünket a fekete-fehér csíkok. Sőt, Czippán maga sem tűnt fel nekünk élőben, mert a csíkos ruha átlagos irodistaszettnek tűnt térdig érő hosszával, szigorú, testkövető fazonjával. Sajnos a fekete cipő és táska sem teszi érdekesebbé a műsorvezetőnő összeállítását.

Az x-faktoros Horányi Juli ruhája nekünk jobban bejön (de nem mi döntünk, hanem ön), ráadásul egy magyar tervezőtől, Noemi Braz-tól választott, ami nekünk mindig szimpatikus. "Köszönöm az ékszereimet a Parfois Magyarországnak és a Verginának, valamint a táskámat és a cipőmet a Primadonna Hungarynak!" – írta ki Facebookjára Horányi, aki sminkesének és fodrászának sem felejtett el köszönetet mondani, és ezzel egy kis reklámot csapni. Nos, melyik csíkos ruha tetszik önnek jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek