Pasztellszínek és menő minták jönnek tavaszra

Lassan vége a leárazásoknak – na jó, egyelőre nagyon lassan – és végre már színes, vidám tavaszi ruhák közül válogathatunk. Hogy pontosan mik közül, megnézheti a folytatásban a Gas-től a H&M-en át az Intimissimiig!

H&M: fényűzés és Miami

A H&M Studio 2015-ös tavaszi-nyári kollekciója a fényűzés, a napsütés, valamint Miami és Palm Springs jegyében született: ennek eredménye egy csomó pizsamaszerű szett és a feltűnő flamingós minták. A kollekció március 12-től lesz kapható a világon több mint 200 üzletben, Pesten a Vörösmarty téren lesz érdemes nézelődni. Hogy hozzánk mi jut el és mennyi, az kérdés – a téli Studio kollekció darabjaira is vadászni kellett, de több dolog egyáltalán nem volt kapható.

"Imádom a 2015-ös tavaszi/nyári kollekció könnyed fényűzését . A pizsamák könnyen viselhetők és nagyszerűen néznek ki, különösen magas sarkú lábbelikkel. Az egész a napsütésben való szórakozásról és az azutáni éjjeli bulizásról szól" – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M New Development osztályának vezető tervezője, de mi mást is mondhatott volna saját munkájáról?

Gas: 80-as évek újragondolva

A Gas a 2015 tavaszi/nyári kollekciójában 80-as éveket idéző színekkel és fazonokkal rukkolt elő, de persze azért nem márványos csőnadrágokra kell gondolni. A női ruhák, blúzok anyaga különösen légies, sok az élénk szín, vidám minta, geometriai kompozíció, bőr részlet a kollekcióban, amit különösen ilyenkor télen felemelő nézegetni. A ruhák anyaga, szabása minőségi, az oversize felsők és a szuperszűk nadrágok adta sziluett most nagyon trendi. A férfiruhák kék, szürke, zöld és szilva árnyalatokban úsznak. Poros hatású árnyalatok, intenzív nyomatok és grafikák jellemzik a felsőket, a nadrágok közt most is megtalálhatók a népszerű destoryed anyagok. Nézze meg a galériában, miket kap tavasszal a Gas-nél – ha csak farmerért megy be, akkor is nehéz lesz ellenállni a kiegészítőknek, színes felsőknek!

Calzedonia & Intimissimi & Tezenis

A fehérneműket, bikiniket, harisnyákat és ruhákat is kínáló olasz hármas idén nyárra ismét élénk színekkel és virágmintákkal készült. A Calzedonia harisnyái közt sokféle mintából lehet választani, jellemzőek lesznek a mintásan hímzett, vékony, fekete darabok. Nyáron fürdőruhákkal lesz tele az üzlet, a kollekció a színeket ünnepli, erőteljesen összpontosít az élénk árnyalatokra és a csillogásra, játszik a különböző hatásokkal és a batikolt mintával.

Az Intimissimi a pihekönnyű, átlátszó csipke és az elegáns, fekete anyagok találkozására helyezi a hangsúlyt – ezzel azokat a kifinomult nőket célozza meg, akik odafigyelnek a részletekre. Alakformáló bodyk és neonszín alsóneműk is kaphatóak lesznek a márkánál, akárcsak menyasszonyi ruha alá való ultraszexi szettek. A Tezenisben vidám, fiatalos, nem csak otthonra hordható felsőket, pulcsikat, leggingseket találunk majd tavasszal: érdemes lesz körülnézni a nadrágok között! A ruhák mellett természetesen sokféle stílusú fehérneművel is készül a márka. Nézze meg a galériában az olasz márkák tavaszi-nyári kínálatának egy részét!

New Yorker: pasztellszínek minden mennyiségben

A New Yorker szokásához híven fiatalos, vidám ruhákkal készül a szezonra. Árban verhetetlen a német cég, pasztellszín nadrágot már 4490 forintért, ruhát 5990 forintért találtunk a tavaszi kollekcióban. A mentazöld nagy kedvencünk, akárcsak a trópusi minták, vagy a csókmintás miniszoknya, de visszafogottabb alapdarabokat is lehet majd találni a márkánál.

F&F: sivatagi utazás

 A Tesco ruhamárkája már rég nem csak áraival van versenyben: minden szezonban előállnak olyan darabokkal, melyeket könnyű úgy kombinálni, hogy szofisztikált legyen megjelenésünk. Mint a showroomban megtudtuk, az idei tavaszi-nyári kollekciót egy sivatagi utazás ihlette, mely látszik is a kampányképeket. Natúr árnyalatok, könnyed anyagok, letisztult szabásvonalak köszönnek vissza a márkánál, de persze nem hagyták ki a trópusi mintákat és hologramos kiegészítőket sem. Képek a galériában!

Van Graaf: iroda és/vagy fesztivál?

A multibrand áruház ismét többféle stílus szerint csoportosította ruháit a tavaszi-nyári kollekciók sajtóbemutatóján. Az irodistanők a "contemporary smart" trend szerint öltözhetnek csinosan, hideg pasztellárnyalatokba, nőies, kifelé bővülő, sportos szoknyákba, kötött pulóverekbe, és kissé sportos stílusú tolldzsekikbe, mellényekbe. Nyáron mindenkiből kijöhet a fesztiválőrült a "Paris & Dallas festival" névre keresztelt trend hippis, rojtos, farmerrel kevert cuccaiban. A férfiak sportos zakókban, lezser ingekben menőzhetnek, de ha unják a vállalkozó-stílust, akkor a "dark tropics" trendje szerint élénkebb színekkel és nyomatokkal lazulhatnak. Nézze meg a galériában a Van Graaf tavaszi-nyári kínálatának egy részét!

Marks & Spencer: klasszikus elegancia

A brit márka üzleteibe már január 22-én megérkezik a tavaszi kollekció egy része, melyre jellemzőek a letisztult vonalak, meleg árnyalatok, strukturált felületek. Elegáns, nőies, szofisztikált ruhákba öltözhetünk náluk, melyek klasszikus stílusuknak köszönhetően sokáig ruhatárunk alapdarabjai lehetnek.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek