Direkt hord többéves ruhákat Katalin

Katalin évekkel ezelőtt felhalmozta ruhatárát és most a már meglévő, akár többéves szetteket rotálja – véli a Daily Mail. A lap szerint nem véletlen, hogy a hercegné rendre olyan ruhákban jelenik meg, amiket már nem lehet megvásárolni, mert évekkel korábbi kollekciókba készültek. Például a 2014-es királyi karácsonyi ünnepségre, Sandringhambe egy olyan Moloh márkájú kabátban ment el Katalin, amit a tervező 2012-es kollekciójában árult, tehát hiába tetszik meg nők ezreinek, nem fogják tudni beszerezni sehol.

Katalin ruhahalmozásának egyik oka az lehet, hogy esküvője után azonnal hisztéria tört ki, bármiben is jelent meg. Azzal voltak tele az újságok, hogy adott szerencsés márka nem győzi teljesíteni a rendeléseket, például az Issa nagyrészt Katalinnak köszönheti, hogy ismert márkává vált, a bézs magassarkú meg azóta se kopik ki a divatból.

A hercegné stílusa újabban egész kiforrottnak tűnik, ruhái pedig gyakran valóban több évesek, ahogy azt a galériában is megnézheti. Fontos turnéin is simán visel a hercegné 2006-os 2007-es szetteket, melyek klasszikus stílusuknak köszönhetően még jóideig biztos nem mennek ki a divatból. A Moloh tulajdonosa, Caroline Smiley egyébként azt mondja, a hercegné tőlük például "próbára" visz el ruhákat – a karácsonyi kabátot is –, melyeket csak akkor fizet ki, ha fel is veszi őket. Ha ez igaz, akkor a nyolcas méretű Katalin eléggé megváratta a márkát, mert a 2012-es, 685 fontot kóstáló (mai árfolyamon 278 ezer forint) kabátot csak most nemrég viselte. Nézze meg a galériában, melyik tervező munkáját hány év késéssel viselte a hercegné!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra