Pofátlanul kicsi melltartókat árul Gwyneth Paltrow

459388284
Layne Murdoch Jr. / Europress / Getty

Gwyneth Paltrow szerencsére az idei szezonban is besegített az egyre több termékben utazó Goopnak, de ezúttal nem húszezer forintos fehér pólóval vagy végbéltisztítóval, hanem egy szuper kis méretű melltartóval házal az oldalon. A 42 éves színésznő évek óta vezet javarészt életmód-tanácsadással kapcsolatos blogot, ahova most két új melltartóját is feltöltötte, melyet a New York-i székhelyű start-up céggel, a Negative Underwearrel közösen terveztek meg a Goopnak – számol be a 80 dolláros (20.190 forint) fehérneműről a dailymail.co.uk.

A semmitmondó, unalmasnak is mondható termékkel nem is lenne baj, ha azokat nem csak a saját méretére tervezte volna Paltrow. Az online boltban ugyanis kizárólag 32-34-es (70-75-ös) méretezésű darabokat lehet kapni, amik a 32-36-os mérettel megáldott, csontsovány alkatú nőkre passzolnak leginkább. A kosárméretek már kissé liberálisabbak, vissza nem váltható melltartók között a legkisebb A kosártól F-ig, pontosabban 32DD-ig (70F) tart a számozás. Ez azért elég álomszerű méret, azt jelenti, hogy míg a mell alatti körméret 70 centi, addig a mellcsúcson mért körméret 92 centi: igazi Barbie-babás arányok.

Így néz ki a színésznőre passzoló melltartó
Így néz ki a színésznőre passzoló melltartóshop.goop.com

„Szép fehérnemű, de annyira nem menő, hogy minden nap lehessen viselni. Azért szebb, mint a nagyibugyik” – olvasható egy kíméletes komment a színésznő 'The Perfect Bra' (A tökéletes melltartó) címen futó reklámmal átitatott blogbejegyzésében, amiből megtudtuk azt is, hogy a fent említett pofátlanul kicsi melltartó kizárólag a Gooptól szerezhető be, de a kollekció többi darabja (bugyik, sortok, ingek) a Net-a-Porter valamint a Journelle oldalán is megvásárolhatóak 37-240 dollár (9339-60-574 forint) közötti áron.

Előfordul, hogy nem is hord melltartót
Előfordul, hogy nem is hord melltartótFrank Micelotta / Europress / Getty

„Tisztában vagyunk vele, hogy ez a melltartó nem jó üzenet azoknak, akiknek nagy mellük van. De vannak olyan termékeink, mint például a 'White Essaouria Demi' és az 'Exclusive White Albratross Demi' amelyek nagyobb méretben, A és DD kosárral is kaphatóak” – olvasható a goop.com oldalán. A Negative Underwear egyszerűen nem gyárt ennél nagyobb melltartót. A fura elgondolásokkal betörni vágyó márka oldalán sem kellett sokat keresni az elcsépelt szlogent, amiből megtudtuk, hogy a kevesebb néha több. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az Intimacy tavalyi, széles körben elvégzett felmérése szerint egy átlagos amerikai nő melltartó mérete 34DD-s (74DD-s).

Paltrow a vállalkozás 2008-as indulása óta ontja magából a jobbnál-jobb ötleteket, így meglepődtünk volna, ha éppen az ünnepi szezonra ne lett volna egy-két szuper ötlete. A színésznő bicskanyitogató karácsonyi ajándék tippjei között szerepel többek között egy általa „olcsónak” mondott 4800 dolláros (1.2 millió forint) aranyozott facsaró gép, ami valóban olcsóbb, mint például egy 7500 dolláros (1.8 millió forint) Cartier karkötő vagy egy hasonló árfekvésű Valentino táska.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek