Bomberdzseki és hátizsák egyben: menő vagy ciki?

Jean Paul Gaultier a 2015-ös tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató párizsi divathéten egy 77 darabból álló gyűjteménnyel intett búcsút a felgyorsult divatvilágnak, mellyel elsődleges célja az volt, hogy a továbbiakban saját nevén futó haute couture terveire koncentrálhasson. A más márkákkal és a számára fontos jótékonysági szervezetekkel azonban úgy tűnik, hogy a tervező nem szakította meg végleg a kapcsolatot és egy igazán extrém kabát-táska kollekcióval rukkolt elő, melyet az Eastpakkal közösen készített el – számol be a fuckingyoung.es a december elsejei Aids Világnapjára tervezett darabokról.

„Szerintem az óvszer a legnagyszerűbb ruhadarab, amit valaha feltaláltak. Az üzenetem mindenki számára érthető: védd meg magad!” – mondja az 1976 óta a divatvilág élvonalába tartozó designer, aki 15 másik tervezővel együtt értékesíti majd termékét egy online aukción, melynek bevételét teljes egészében az általuk létrehozott Aids ellenes alapítványnak, a Designers Against Aidsnek ajánlják majd fel.

Gaultier és a bostoni Eastpak ezúttal két meghatározó utcai trendet, a fiatalos bomber dzsekit és a hátizsákot kapcsolta össze a közös munka során, méghozzá nem is akármilyen formában, ugyanis a márka egyik ikonikus formájú táskája kabáttá alakítható, valamint a japán vintage hímzéssel ellátott kabátból is könnyűszerrel varázsolhatunk hátizsákot. Ön mit gondol a sárkány- és tigris-hímzéssel ellátott designer cuccról? Menő a francia tervező legújabb dobása vagy inkább cikinek találja az efféle kettő az egyben darabokat? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1855) (1846) Ciki!
Mustra