Olcsó sálra cserélték a celebnők a méregdrága Burberry plédet

Tény, hogy a celebnők körében a szezon egyik nagy slágere a Burberry monogramos, pléd-szerű sálja, amiért 900 fontot (350 ezer forint) kérnek az üzletekben. Ilyen Apache stílusú gyapjútakaróban kapták lencsevégre az elmúlt hetekben Cara Delevingne-t, Suki Waterhouse-t, Olivia Palermót, Rosie Huntington-Whiteley-t és Sarah Jessica Parkert is. A legtöbb ember azonban nem engedheti meg magának ezt a luxust, jól tudja ezt a Matalan is, mely potom 5-10 fontért (1960-3900 forint) dobta piacra monogrammal ellátott, vastag kötött sálját, melynek eladásából befolyó teljes összeget jótékonysági célokra kívánják fordítani – számol be a karácsonyi kampányról a dailymail.co.uk.

A brit márka csupa A-listás hírességgel kívánja felhívni a figyelmet a téli kiegészítőre, ilyen színes sállal bebugyolálva pózol többek között a fehérneműmodell és focistafeleség, Abbey Clancey, Sarah Jessica Parker, Helen Mirren, Lea Michele, Rod Stewart, Wayne Rooney, Britney Spears és a Spice Girsl két egykori tagja is. A karácsonyi ajándéknak is tökéletes uniszex sál bevételének 100 százalékát az Alder Hey Gyermekkórház, valamint annak oktatási- és kutatóközpontjának fejlesztésére, illetve berendezéseinek korszerűsítésére fordítják majd.

A vastag, kötött, meleg sál menő más neves divatházaknál is, ilyen hasznos kiegészítőben látott fantáziát a szezonban többek között a Chloé, a Prabal Gurung, a Sacai és a DKNY is. Természetesen a fast-fashion boltok és a webáruházak is felkészültek a rohamra, a hazánkba is szállító Asosnál átlagosan 7000-23.000 forint között találni sálat, a Topshopban 10.990 forint egy túlméretezett színes darab, míg a Mangóban már 8995 forintért is lecsaphatunk egy meleg sálra. A Zarában nagy a választék, ott 7995 és 9995 forint között mozognak az árak, de a H&M-ből már 5990 forintért is hazavihetjük a kötött kiegészítőt.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra