Melyik Burberry-plédbe csavart celeb jobb?

Bő egy hónappal ezelőtt megírtuk, hogy melyek azok a „must have” trendek, amiket valamiért soha nem láttunk viszont az utca emberén. Köztük volt a pléd is, ami bár kifutón nagyon jól néz ki, elképzelni nem tudjuk, hogyan működhetne a hármas metrón. Nemrég két olyan celebfotóba is belefutottunk, ahol a híresség az ikonikus brit márka, a Burberry által megálmodott plédet viselte – természetesen mindegyik a saját monogramjával ellátott darabot. Adta is magát a kérdés, hogy vajon melyiküknek állt jobban, de a választ önre bízzuk: szavazzon hát!

Suki Waterhouse vs. Cara Delevingne

Ki a jobb?

2014 februárját írjuk: a londoni divathét javában tombol, a Burberry bemutatójára pedig özönlenek a divatéhes újságírók, bloggerek és persze a hírességek is. Valamilyen megfontolásból egyre nagyobb trend lett, hogy már a show-ra is abban a ruhában mennek a celebek, amiket aztán majd fél órával később a kifutón láthatunk, így nem lepődtünk meg azon sem, hogy Suki Waterhouse (imádjuk ezt a nevet!) és Cara Delevingne is ugyanabba a takaróba csavarva látogatott el az eseményre. Waterhouse egy fekete nadrággal és egy halványrózsaszín, hegyes orrú loaferrel vette fel, a szettet aviátor napszemüveggel és zilált hajkoronával egészítette ki.

Az a jó ebben a trendben egyébként, hogy ha ön divatlapnál dolgozik és reggel nincs kedve felöltözni, a takaróját magán hagyva besétál az irodába és senki nem fogja hülyének nézni. Persze csak a szezon végéig, utána tiltólistás! Hetente leírjuk, hogy unjuk Cara Delevingne-t. Lehet, hogy azért, mert hetente írunk róla? Mindegy. Ő is sötét nadrágot vett fel a plédhez, viszont bakanccsal és kalappal egészítette ki a szettet.

Lizzy Caplan vs. Mel(l) B

És itt?

Mi a közös Lizzy Caplanben és Mel B-ben? Ezer dolog. Viszont az is, hogy mindketten ugyanazt (vagy legalábbis hasonló) a szoknyát vették fel egy-egy eseményre. Caplan a beszédes nevű „The Masters of Sex”-re látogatott el a fekete-fehér-feltűnőrózsaszín maxiban, amihez monokróm felsőt és királykék magassarkú cipőt vett fel. Ékszerek közül csak egy feltűnő gyűrűt viselt, füstös sminket kapott, a – mostanában egyébként rendkívül trendi – vállig érő hajához pedig mintha nem is nyúlt volna senki (pozitív értelemben).

Ha negyed óra után ön is el tudott vonatkozni Mel B dekoltázsától és agyonhighlighterezett arcától, akkor rá is térhetünk a szettjére! Ő fekete manikűr és pedikűr mellett tette le a voksát és nem meglepő módon egy ugyanilyen színű magassarkú szandált választott. A frizurája hátranyalt lett, ami egyrészt még jobban felhívja a figyelmet a sminkre, másfelől sejtjük, hogy nem szerette volna, ha akár egy szál is eltakarja a kebleit.

Kristen Wiig vs. Sandy Powell

Kin jobb a Kors?

Rögtön egy jó hírrel kezdjük: ha ön is vágyik erre a Michael Kors felsőre, de nincs felesleges x tízezer forintja, csak fogja a kedvenc fehér blúzát és hajtogasson rá masnit egy 30 centis dekorszalagból. Nincs mit! Kristen Wiig egyébként fekete nadrággal és ugyanilyen színű Louboutin-magassarkúval vette fel, amitől egy kicsit középkori étel-előkostoló apród hatást kelt, de kedveljük a színésznőt, szóval e fölött szemet is hunyunk.

Sandy Powell pár fokkal bevállalósabb volt: fekete-fehér tyúklábmintás nadrágot vett fel, lábaira pedig „holdjáró” platformmal gazdagított cipőt húzott. A hajszínét imádjuk és a rúzsa színét sem üti – megtanultuk az YSL-től, hogy az erős pink, a narancs és a rózsaszín jól megférnek egymás mellett. Ön melyik verzióra szavaz?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra