Heti kedvenc: garbó férfiaknak

A férfiak közül a legtöbben (szerintem) alaptalanul ódzkodnak a garbótól – valószínűleg ez az évtizedekkel ezelőtti, szúrós anyagból kötött verzió miatt alakult így. Pedig ősszel nincs is praktikusabb ruhadarab nála: a pólóval vagy kigombolt inggel ellentétben nem engedi, hogy a szél befújjon a felsőnk alá. Arra viszont ügyelni kell, hogy olyan anyagból készüljön, ami engedi lélegezni a bőrünket – a 100% poliészterből készült darabokat hagyja a boltban! Most inspirációképpen három olyan szettet mutatok, amelyeknek a főszereplője ugyanaz a szürke garbó, az összhatás végül mégis teljesen más.

1. Zakóval

A sportzakók most újra reneszánszukat élik, így szinte bármelyik üzletben talál belőlük – az is, aki a "ballagós" öltönyökben feszeng. Bár én a formálisabb darabokhoz is simán felveszek farmert, ezekhez még inkább passzolnak, bőrcipő helyett pedig valamilyen sportcipőt is választhat. A lényeg, hogy azt viselje, amiben jól érzi magát és az úgyis meglátszik majd az összhatáson.

01
reklámfotó

2. Csak lazán!

Egy éve ilyenkor sokkal többet hordtam zakót és valamiért kevésbé kedveltem a sportosabb ruhadarabokat. Idén ez megváltozott és sokkal jobban díjazok egy kényelmes pulóvert, mint egy zakót érdekes mintával. A hátizsákomat a beszerzése óta nem lehet lerobbantani rólam, lazább cuccokkal pedig még komfortosabb is. Egy NewBalance cipő régi vágyam, de még nem találtam meg azt a fazont, ami 100%-ig én vagyok. Ha ön is vágyik egy NB lábbelire, irány az ASOS vagy a Preimier Outlet!

02
reklámfotó

3. Mix 'n match

A stílusok keverése az új fekete: vegyítsen ön is bátran elegánsabb darabokat lazábbakkal! A garbó és a bőrdzseki miatt kicsit visszaugrunk az időben, de úgyis minden trend ismétli önmagát, nem?

03
reklámfotó
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek