A celebnőknél már jövő tavasz van

Nehéz a divatmániások élete: nemrég ért az augusztus (és vele a 2014-es tavaszi-nyári szezon), de még nincs elég hideg az őszi cuccokhoz. Bár az éppen zajló divatheteken láthatjuk, mit kell majd viselnünk bő fél év múlva, de mi van azokkal, akik télen mennek nyaralni? A jövő évi lenge ruhákat még nem kapni, de az idei, melegebb hónapokra szánt ruhadarabokat már ciki viselni – ezen igények miatt születtek meg a resort vagy más néven cruise kollekciók, amikről bővebben ide kattintva olvashat.

Az elmúlt napokban egyre több celebnőn látni viszont olyan ruhákat, amelyeket a tervezők a télben nyaralóknak álmodtak meg, ezért úgy gondoltuk, készítünk egy válogatást a legjobbakból és versenyeztetjük őket a kifutós verziójukkal. A döntés ismét az ön kezében van: szavazzon, ki a jobb!

Jennifer Connelly Louis Vuittonban

Ki a jobb?

Jennifer Connelly a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválra látogatott el, ahova a Louis Vuitton 2015-ös resort kollekciójában érkezett. Szerencsére nem egy teljes szettet kopizott le (lesz erre példa posztunkban): a sárga nadrághoz párosított lyukas felsőt ő inkább egy fekete alapon kék mintásra cserélte. Nekünk a fekete hegyes orrú magassarkú cipő és ez a tojásszínű alsó kicsit üti egymást, de legalább előbbi passzol a celebnő táskájához. A smink „no smink” elven alapul (van is és nincs is), a haj pedig egyszerűen ketté lett választva.

A modellek táskája barna, illetve krémszínű táskát kaptak és bár a cipőjük nekik is hegyes orrú volt, a színüket (enyhe metálos beütés kíséretében) igyekeztek a nadrágjukhoz igazítani. A sminket itt sem túlozták el és a frizura is teljesen természetes hatású volt. A jobboldali képről jut eszünkbe: vajon így pár szezon ígérgetés után tényleg újra divatba jönnek a magasított derekú nadrágok?

Alexa Chung Osmanban

Kinek áll jobban?

Alexa Chung a Harper's Bazaar egyik partiján jelent meg ebben a ruhában, amiről először azt hittük, hogy Dior, de végül kiderült, hogy Osman 2015-ös cruise kollekciójából van. A ruhához össze-vissza fűzős magassarkú cipőt vett fel (kevés embernek áll jól), és egy fekete kistáskáját cipelte magával. Ez a kettéválasztott és lenyalt haj kicsit ijesztő tőle, a smink viszont a megszokott és végre nem tűnik túl vékonynak Chung! A modell most kivételesen nem kifutón, hanem a lookbook fotón szerepel. Ő egy arany metálos cipellőt kapott (hasonlót tervezett most egyébként Victoria Beckham is), ezen kívül se táskát, se ékszert nem adtak rá. A haját kontyba tűzték, a sminkje pedig lilás volt – úgy látszik, ennyit késett az orchidea trend?

Amanda Seyfried Valentinóban

Kin jobb a Valentino?

Connelly-hez hasonlóan Amanda Seyfried is a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválra látogatott el ebben a 2015-ös Valentinóban. A ruhán nagyon nem tudott változtatni, az viszont mindenképpen dicsérendő, hogy nem ugyanazt a cipőt vette fel hozzá, ami a modellen van. A szoknyarészen is visszaköszön a két szín (rózsaszín és lila), amik egész meglepően jól néznek ki együtt. Seyfried táskát nem vitt magával, inkább zsebre dugta a kezét, a haját pedig a manökenhez hasonlóan neki is befonták. A szetthez feltűnő rúzs illik és örülünk, hogy a színésznő bevállalta! A modellen az egyedüli különbség a háncstalpú, amúgy bordó bőrből készült magastalpú cipő és az arany fülbevalók, hátulról meg se tudnánk őket különböztetni egymástól.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek