Fehér blézer, amit nem lehet megunni

Minden nő tudja, hogy a fekete blézer igazi alapdarab, enélkül nem lehet teljes a ruhatárunk, bár nem egyszerű megtalálni azt, ami tökéletes illik hozzánk. Kicsit kényesebb, de szintén nagyon jól hasznosítható a fehér változata is, főleg most, hogy olyan nagy trend lett a fehéret fehérrel párosítani. Sajnos ez nem jelenti azt, hogy az üzletek is tele vannak vele, tavaly óta nem lett sokkal jobb felhozatal. Persze a helyzet nem reménytelen, a hajtás után meg mutatjuk, hogy most hol szerezhet be egy ilyen blézert vagy zakót!

Ha nem tud betelni a fehérrel, van egy jó hírünk az ön számára, nemcsak a semleges színű blézerek számítanak divatosnak, hanem a fehér kertésznadrágok is. Igen, jól olvasta, kertésznadrágok. Persze ha nem favorizálja annyira ezt a ruhadarabot, tehet egy próbát az elegánsabb kezeslábasokkal is. 

Kincs, ami nincs?

A fehér blézerrel, illetve zakóval már egy évvel ezelőtt sem volt szerencsénk, a boltokban elvétve találni, és akkor sincs rá semmi garancia, hogy az adott fazon jól áll majd, arra pedig főleg nem, hogy lesz-e méret és/vagy nem lesz összekenve. Egyértelműen azok vannak előnyben, akik nem tartanak az internetes rendeléstől, akkor a Mango és az Asos oldalán érdemes körülnézni. Mindkét helyen tart még a leárazás, és a spanyol márkánál már 4995 forintért találhat magának blézert, míg az angoloknál 17 ezer forint környékén kezdődnek az árak. A mellékelt galériában megnézheti, hogy – elvileg – hol lehet még/már kapni fehér blézert és zakót.

Arról is készítettünk egy képes összeállítást, hogy a celebek mostanság hogyan hordják ezt a darabot. Bár nem javasoljunk, hogy ön is melltartó nélkül viselje, mint Anja Rubik, de jó tudni, hogy létezik ilyen megoldás is. A legtöbben nem mernek többet vállalni a fehér-fekete és a teljesen fehér összeállításoknál, pedig a fehér is nagyon jól ki tudja emelni a színeket. Szerencsére erre is talál példákat, ha végigböngészi ezt a galériát.

Mi jöhet még?

A divatszakértők azt jósolták, hogy a kertésznadrág 2013-ben iszonyatosan népszerű lesz. Számításuk nem egészen jött be, de nem is volt teljes kudarc, és a trend már tovább is fejlődött, most állítólag a fehér kantáros nadrág a menő. Ezt állítja legalább is a Fashionista. Ők arra hivatkoznak, hogy több divattudatos nő – többek között Alexa Chung, Caroline Brasch Nielsen és Calgary Avansino – is olyan képet posztolt Instagram oldalára, amin fehér kertésznadrágban látható. 

De hogyan érdemes hordani ezt a nem feltétlenül előnyös ruhadarabot? A képek alapján például vékonyabb, semleges árnyalatú pulóverrel, csíkos pólóval, egy visszafogott blúzzal, finom arany ékszerekkel, edzőcipővel és gyógypapuccsal- vagy szandállal és kis méretű oldaltáskákkal, esetleg borítéktáskákkal kell kombinálni. Ha ennek ellenére úgy gondolja, hogy úgy néz ki, mint egy ötéves, akkor inkább az elegánsabb szabású fehér overallokat ajánljuk. A mellékelt galériából ihletet meríthet, és azt is megmutatjuk, milyen márkáknál érdemes körülnézni. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek