Piroskás pelerin: menő vagy ciki?

Azt már tudjuk, hogy a sarkunkban lévő őszi-téli szezon legerősebb és legdrágább kollekcióit az olasz Dolce & Gabbanának és a francia Saint Laurentnek köszönhetjük, így borítékolható volt az is, hogy a megfizethető ruhákban gondolkodó márkák is átvesznek majd egy-két meghatározóbb darabot a vezető divatházak gyűjteményeiből.

Ezúttal az egyik kedvenc online áruházunknak, a dollskill.comnak tetszett meg a Saint Laurent Piroska csuklyás pelerinjét idéző átmeneti köpenye, amit a gót ruhákban utazó Jeannie Nitro tervezett meg az interneten árusító márkának. A csipkével szegélyezett bársony pelerinért természetesen az eredeti, 1498 eurós (469.839 forint) ár töredékét, mindössze 160 dollárt (37.799 forint) kérik el az üzletben.

Persze a hazai fast-fashion boltokban is felbukkant a pelerin, ha nem is piros, de fekete színben 8.990-19.995 forint között két típus közül is választhatunk a H&M-ben, a Zarában pedig 22.995 forintért találunk egy hétköznapi viseletre alkalmasabb fazont. Ha még ennyit sem költene a jelmeznek is beillő ruhadarabra, akkor ide kattintva megnézheti, hogy hogyan készíthet magának hasonlót otthon. Ön szerint menő lesz Piroskának öltözni idén ősszel vagy inkább cikinek találja a mesehősnős viseleteket? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1948) (1903) Ciki!
Mustra