Nézzen be a TheGardenStudio leárazására!

Az általunk nagyon kedvelt, belvárosi TheGardenStudio mindig tele van elképesztően jó magyar tervezői ruhákkal, kiegészítőkkel, Tomcsányi Dóri legfrissebb kollekciói mellett többek közt a Kele Clothing, a ZAKO, Mrs. Herskin, a KITIN, a The Four ruháit, Tom's cipőket, JUJJ Jewellery ékszereket, Ykra táskákat és Vidó Nóri betontányérokat lehet vásárolni.

Augusztus 28-tól 30-ig ráadásul egy minden eddiginél nagyobb kiárusítást tartanak, amelynek során a TheGardenStudio állandó márkái mellett főként Tomcsányi Dóri és Kele Clothing kollekciók – régiek és újak, őszi/téliek és tavaszi/nyáriak, férfi és női vonalak – darabjaiból válogathatunk 3000 és 20.000 forint között.

Mi még nyitásra odamentünk, hogy tényleg mindent lássunk: Tomcsányi Dóri ikonkus, szobanövényes kollekciójából nagy választék volt még csütörtök reggel, a felsők 8 ezer forintba, maxiszoknyák 20 ezerbe, ruhák 30 ezerbe kerültek. Tomcsányi blézert és pasztellszín ruhát 15 ezer forintért kap, a rövidujjú, kötött Kele felsők 20 ezer forintot kóstálnak, a férfiak 10 ezer forintért vásárolhatnak kockás inget. 3 ezer forintért régebbi Tomcsányi felsőket és sortokat találunk és egy sárga Kele felsőn is megakadt a szemünk.

Nézze meg a galériában, miket láttunk az üzletben, és ha a környéken jár valamikor csütörtöktől szombatig, tényleg nézzen be, amellett, hogy nagyon jó a bolt hangulata, igazán szép designerdarabokat találhat!

Általános infók

A TheGardenStudio címe: 1052 Budapest Vitkovics Mihály utca 3-5. Facebook oldal itt!

A Super Sale csütörtöktől szombatig tart, az üzlet 10:00-től 19:00 óráig van nyitva. Facebook esemény itt!

Ha neten rendelne, itt keresse a boltot!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek