Nézze meg az Emmy legrosszabb ruháit!

Hétfő éjjel a Los Angeles-i Nokia Theatre-ben megtartották a 66. Emmy-gálát, a tévések Oscarját: hogy ki és mennyit nyert, innen kiderül, az est említésre méltó momentumait itt találja – mi most a legjobban öltözött híres nők mellett összeszedtünk még húsz olyan celebnőt, akinek nem sikerült megtalálnia a legszebb ruhát.

Kezdjük Lena Dunhammel: ő szeret poénra venni mindent és direkt rosszul kinézni, de ez a mostani Giambattista Valli estélyi minden eddigin túltesz. A felső egyáltalán nem illik a túlburjánzó tülluszályhoz, ami leginkább olyan, mintha egy épp a punkkorszakát élő tini választotta volna egy családi ünnepre. Vicces. Nekünk a bugyitlan Gwen Stefani fémes szettje se tetszett, és sajnos idén nagy kedvenceink, January Jones és Christina Hendricks is mellényúltak a vörös színnel. De nem csak azzal, a szabásokkal is volt gond, nézze csak meg a galériában!

Zooey Deschanel Oscar de la Renta ruhája olyan, mint egy olcsó báli ruha: nagyon pink. Katherine Heigl szexi nagymamának, Laura Prepon ajándéknak, Kate Walsh kanárinak öltözött. Betsy Brandt, a Totál szívás színésznője totál mellényúlt, a ruha mintája egyszerűen csúnya, Sarah Paulson Armani estélyije pedig olyan, mint egy cuki jelmez. Nézze meg a galériában a rengeteg tüll és szatén szörnyedelmet!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek