Nézze meg az Emmy 15 legjobban öltözött nőjét!

Hétfő éjjel a Los Angeles-i Nokia Theatre-ben megtartották a 66. Emmy-gálát, a tévések Oscarját: hogy ki és mennyit nyert, innen kiderül, az est említésre méltó momentumait itt találja – mi most ismét a legjobban öltözött híres nőket gyűjtöttük galériába.

Sajnos idén se Christina Hendricks, se January Jones nem került be a legjobban öltözöttek közé, pedig az ő szettjeiket mindig nagyon szeretjük. Bekerült viszont Allison Williams, a Csajok című sorozat Marnie Michaels-e; Halle Berry Elie Saab estélyije egyszerűen tökéletes volt és Heidi Klum se tud hibázni. Az állapotos Hayden Panettiere is gyönyörű volt, akárcsak Kate Mara, a Kártyavár színésznője J. Mendel estélyiben.

Örök kedvencünk, Michelle Dockery, a Downton Abbey színésznője Rosie Assoulin estélyit választott, a Homeland című sorozatból ismert Claire Danes Givenchy estélyije is teli találat volt, és a 62 éves Christine Baranski, az A férjem védelmében című sorozat Diane Lockhartja is pompás sötétkék szettben lépett a vörös szőnyegre. Julia Roberts bevállalt egy koktélruhát a vörös szőnyegre, de jól tette, kicsit sem tűnt alulöltözöttnek és megmutathatta tökéletes lábait. Nézze meg a sok szép celebnőt és ruhát a galériában!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek