Ezeket a celebnőket öltöztette Abodi Dóra a nyáron

A nyári szezonban szinte nem telt el úgy hét, hogy ne pózolt volna valamelyik hollywoodi híresség Abodi Dóra ruhájában a vörös szőnyeges eseményeken, videóklipekben, magazinokban vagy tévéműsorban. Az elmúlt hónapokban láthattuk a tervező ruhakölteményeiben Lindsay Lohant, a brit popsztárt, Katy Tizt, a Devious Maids című sorozat színésznőjét, Judy Reyest, az Éhezők viadala: Futótűz című film sztárját, Stef Dawson-t, valamint a mindössze 14 éves Bailee Madisont. Összeállításunkban megnézheti, hogy a felsoroltakon kívül mely celebnőket láthattuk Abodi Dóra ruháiban az elmúlt időszakban!

Kristin Bauer az Inni és élni hagyni évadzáró premierjén

Az 1966-ben született színésznő az HBO nagy sikerű, saját gyártású horror-sorozatának, az Alan Ball által rendezett True Bloodnak az egyik szereplője. A szőke színésznő a sorozat évadzáró premierjén lejtett végig a vörös szőnyegen a tervező térdig érő, printelt ruhájában a hollywoodi TLC Chinese Theatre-ban. Bauer nem bonyolította túl feltűnő ékszerekkel a látványos ruhát, csupán egy visszafogott gyűrűt és egy klasszikus fekete cipőt passzintott szereléséhez.

A printelt ruha a szezon egyik slágere volt. Így állt Kristin Baueren.
A printelt ruha a szezon egyik slágere volt. Így állt Kristin Baueren.Chelsea Lauren / Europress / Getty

Eiza Gonzalez a 40. Saturn Awards-on

Baueréhez hasonló szerelésben gondolkodott a mexikói színésznő és énekesnő öltöztetőnője is, aki Abodi földig érő, alul fodros printelt ruháját adta Eiza Gonzálezre június végén a 40. Saturn Awards rendezvényre Los Angelesben. Az 1990-ben született sztáron is jól állt a ruha, amit ezúttal sem bonyolítottak túl kiegészítőkkel, csupán két vastag fekete bőrkarkötő és egy kis fülbevaló volt a ruha kísérője a partin.

Eiza González a tervező földig érő, printelt ruhájában
Eiza González a tervező földig érő, printelt ruhájábanAlbert L. Ortega / Europress / Getty

Lelis Abdallah mintás szoknyában

A Perzsa-öböl partján található királyságban, Kuvaitban üzletasszonyként is ismert csinos színésznő, Lelis Abdallah a helyi plázában található Nass Boutique-ban talált rá a tervező 2014-es nyári kollekciójából való mintás selyem szoknyára, amit fehér inggel, lapos talpú szandállal, statement nyaklánccal és arany karkötővel tett még elegánsabbá.

Ausztrál énekesnő a Billboardon

A 24 éves Melbourne-i énekesnőt, Kimbrát a nívós Billboardnak fotózták a tervező fekete bőr és selyem szerelésében még júliusban. A Grammy díjas Kimbra nagy hírességnek számít hazájában, zenéjében kiválóan keveri a modernebb elektropop, az R&B, a klasszikus jazz valamint a soul elemeit. A 2011-ben debütált énekesnő jól láthatóan magáévá tudta tenni Abodi szerelését, aminek köszönhetően remekül állt rajta a nem mindennapi ruha.

Korona a kaliforniai énekesnő legújabb klipjében

Abodi fejdíszében forgatta legújabb, Beggin For Thread című klipjét a Los Angeles-i születésű, 26 éves Jillian Banks, ismertebb nevén Banks. Az énekesnő és dalszerző tavaly azzal szerzett magának nemzetközi ismertséget, hogy a Victoria's Secret az ő dalával reklámozta fehérneműit a 2013-as szezonban, de mindeközben bezsebelhette a BBC Sound of 2014-es díját és jelölték az MTV Brand New Nominee-re is az elmúlt időszakban.

Judy Reyes másodszorra is Abodiban

A Dokik és a Devious Maids 46 éves sztárja, Judy Reyes duplázott a szezonban, a nyár elején az OK! Magazin sajtórendezvényén jelent egy vékony övvel átfogott színes darabban, majd a Variety Latino stúdiójában pózolt a magyar tervező sötétkék egyrészesében, ami hasonlóképpen az első szetthez, szintén elbűvölően állt a csinos színésznőnek.

Judy Reyes kék Abodi Dóra ruhában
Judy Reyes kék Abodi Dóra ruhábanTwitter / @itisIjudyreyes

Maddie Ziegler a Kode-Magazinban

A mindössze 12 éves celebgyerek elsősorban az Egyesült Államokban ismert, mivel szerepelt a Lifetime táncos valóságshowjában, a Dance Moms-ban. A műsor akkora ismertséget hozott számára, hogy azóta feltűnt Alexx Calise és Sia Furler klipjében és kampányarca volt a Glitzy Girl néven futó márkának is. Ezúttal a tervező fehér színű, arany gombokkal díszített, galléros peplum-felsőjében pózol a Kode-Magazin legújabb számában.

A kiskamasz Maddie Ziegler fehér peplum blúzban
A kiskamasz Maddie Ziegler fehér peplum blúzbanfacebook.com/DoraAbodi

Sorozatsztár a Kode-Magazinban

Hollywood egyik legújabb üdvöskéje, a mexikói és libanoni felmenőkkel rendelkező Edy Ganem leginkább a Devious Maids című Beverly Hills-i elitről és azok bejárónőiről szóló sorozatból ismert, de dolgozott már a Cleveland Shown és a Robban is a közelmúltban. A magazin 2014-es őszi kiadásában pedig Abodi Dóra fehér haspólójában, virágos arany tiarájával és fekete táskájával pózol a kamerának.

Edy Ganem Abodi pólóban és kiegészítőkkel a Kode-Magazinban
Edy Ganem Abodi pólóban és kiegészítőkkel a Kode-Magazinbanfacebook.com/DoraAbodi

Tyra Banks a tervező Transformers pulóverében

A szupermodellből lett műsorvezető nemrég az ABC „The View” című beszélgetős műsorában villantott Abodi felsőt, méghozzá az egyik kedvencünket, a fekete-sötétkék színű, hálós Transformers darabot, amihez hasonlóban nemrég az ismert blogger, Tony Style is pózolt Kínában. A 40 éves Banks egy kék árnyalatú magassarkúval és egy nőies szoknyával kombinálta a magyar designer felsőjét.

Így állt Tyra Banksen a Transformers pulóver
Így állt Tyra Banksen a Transformers pulóverLou Rocco / Europress / Getty

Ronda Rousey unikornisos táskával

Nemcsak az egyik legmenőbb jelmeztervezőnek, Trish Summervillenek szúrt szemet a tervező unikornisos motívumokkal díszített kistáskája, ilyen clutch-csal érkezett a videókazetta korszak akcióhőseit felvonultató A feláldozhatók 3. premierjére a film egyik szereplője, a harcművészként és színésznőként is ismert Ronda Rousey. A 27 éves sztár egyébként egy fekete és arany színű, combtőig felsliccelt, mélyen dekoltált ruhát és egy magas sarkú szandált választott Abodi táskájához.

Ronda Rousey a tervező unikornisos táskájával
Ronda Rousey a tervező unikornisos táskájávalGregg Deguire / Europress / Getty
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek