Óriásdekoltázzsal szenvedett sminkbalesetet Taylor Swift

Taylor Swift 2013-as MTV Video Music Awards-os fotója felett tavaly átsiklottunk, idén viszont újra a figyelmünk középpontjába került: ugyanis hasonló ruhát viselt akkor, mint Lisa Vanderpump nemrég a Pump Lounge nyitóbuliján. A diszkrétnek legnagyobb jóindulattal sem nevezhető dekoltázzsal rendelkező estélyi alul anyagában csíkos, felül pedig apró kövek díszítik. A kirakott mellekről Swift esetében egyetlen dolog vonja el a figyelmünket: az, hogy a vakutól lisztarca lett. Bár Vanderpump ezt megúszta, mivel ugyanazt a ruhát viselték, felmerül a kérdés: vajon kinek állt jobban?

Taylor Swift vs. Lisa Vanderpump

Kinek áll jobban?

Mindig érdekes, amikor egy évvel ezelőtt ruhák újra előkerülnek (ez az időtáv a következő bekezdésben szereplő Meryl Streep esetében 5 év), pláne akkor, ha igazából a garantált villantáson kívül más emlékezeteset nem nyújtanak. Swift egyébként csillogó bordó körömlakkot választott a sötétkék ruhához és a kék árnyalataiban, illetve fekete színben ragyogó ékszerekkel egészítette ki a szettjét. A rúzsa a körmeit idézte, a haja pedig az 1930-40-es éveket juttatja az eszünkbe.

Vanderpump is kitette a magáét kitett magáért: az ékszerek értékét megsaccolni sem szeretnénk és biztos, ami biztos alapon a dekoltázsába is akasztott egy decens, kövekből kirakott virágot. A lila ruhához egy ugyanolyan színű plüsstáskát vett fel, a sminkje rendben volt és a frizurájába sem tudunk belekötni. A polihisztor egyébként bő egy hónap múlva ünnepli a születésnapját, ebben a korban mi már nem tennénk ennyire közszemlére a melleinket, de ízlések és pofonok, nem ítélkezünk.

Meryl Streep vs. Aisha Tyler

Kin jobb a ruha?

Ahogy már említettük Meryl Streep és Aisha Tyler ruhája között 5 év van: előbbi ugyanis már 2009-ben viselte az amerikai zászlóra hajazó darabot a Kétely című film párizsi premierjén. A cipőválasztását tekintve nem igazán volt bátor, de őt akkor is imádnánk, ha mezítláb jelent volna meg. A nude körmök és a kevés (de jól megválasztott) ékszeren kívül kiegészítőként egy piros övet tekert derekára. A sminkje és a haja is tökéletes – mértékadó lehet a korosztálya számára.

Aisha Tyler kicsit lazábbra vette, nem is csoda: egy nyári partiban jelent meg ebben a ruhában. A cipője Louboutin és a márkától megszokott „extravaganciával” bír, ami itt éppen a babakék alapra tűzdelt szegecsek és kövek formájában mutatkozik meg. A körmök a cipő színét idézik, a táska pedig piszkosnude árnyalatú. A vékony öv Tyler esetében a ruha anyagából készült, a pink rúzst pedig először furcsálltuk, de minél tovább nézzük, annál jobban beleillik az összképbe.

Fan Bingbing vs. Adèle Exarchopoulos

A ruha jobban áll

Az átlátszó szoknyás ruhákat köszönjük a Givenchy-nak, de most már igazán jöhetne helyette más. Amíg nincs, addig nézzük meg azt a Louis Vuitton darabot, aminek egy-egy példánya Fan Bingbing és Adèle Exarchopoulos testét is megjárta. A ruha hímzésekkel, csipkével és rojtokkal díszített, amihez Bingbing egy fekete platformos magassarkút, hasonló színű Louis Vuitton kézitáskát és arany ékszereket vett fel. Az est egyik fő szponzora a Moet pezsgő, így ne lepődjünk meg, hogy a fotófali feliratok mellett Bingbing is szorongat egy üveggel belőle.

Adèle Exarchopoulos egy fokkal kreatívabb volt: ezüstös-átlátszó lábbelit és vörös kézitáskát vett fel a ruhához. Haját oldalra fésül(tet)te, a sminkje pedig füstös-szemhangsúlyos lett. Nem szeretnénk befolyásolni önt, de mintha neki jobban illene a testalkatához ez a ruha, mint Bingbingnek. Mit gondol?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra