Sandra Bullock Jennifer Lopez ruhájában lett az évtized jó csaja

Érdekes díjátadón vett részt Sandra Bullock, ahol neki ítélték a Decade of Hotness (szabad fordításban A dögösség évtizede) díjat. Nem is akárkik mondtak beszédet: a pulpituson olyan férfiakat találhattunk, akik valamilyen módon részesei voltak a színésznő életének. Bár az elismerés mindig szép dolog, minket jobban izgatott az, hogy mit visel: különösen azért, mert egy olyan ruhát vett fel, amit pár nappal később Jennifer Lopezen is viszontláthattunk. Ha hétfő, akkor újra ön dönt: melyiküknek állt jobban?

Jennifer Lopez vs. Sandra Bullock

Ki a jobb?

Jennifer Lopez a New York-i Cipriani Downtown nevű étteremből távozott, amikor lefotózták a rózsaszín midiben, amihez – Bullockhoz hasonlóan – fekete kiegészítőket választott. A bőrből készült hegyes orrú magassarkú mindig tökéletes választás, ha az embert elhagyta az ihlet vagy egyszerűen nem szeretne erőlködni. A körmöket nem teljesen értjük, nagyon vásári hatást keltenek – nem beszélve a strasszköves ékszerekről. A táska egy egyszerű válltáska, ami a vaku miatt úgy csillog, mintha olcsó műbőr lenne (pedig sejthetjük, hogy nem az). A smink viszont teljesen rendben van: szintén a vaku miatt félő, hogy az ember lányának könnyen lisztarca lesz.

Bullock egy szintén fekete magassarkú szandált választott az estére, amihez – köszönhetően a díjnak – kövekkel kirakott tiarát és egy, a szépségversenyekről már jól ismert szalagot vett fel. Az aranyból készült szarvasagancsot nem teljesen tudjuk hová tenni, a július 26-án ötvenéves Bullock pedig egy tízest simán letagadhatna.

Cheryl Cole vs. Jennifer Hudson

Kin jobb a fehér ruha?

Cheryl Cole a brit X-faktor válogatójára érkezett abban a fehér miniruhában, amit tavaly már Jennifer Hudsonon is láthattunk. Lopezékhez hasonlóan Cole is biztosra ment és egy nude színű hegyes orrú magassarkút vett fel, táskát nem cipelt magával (minek tette volna?), ékszerek közül pedig az aranyokhoz nyúlt. Körmeit a cipőjéhez igazította, így lettek bézs színűek, a sminkje pedig a tőle megszokott füstös szemek-természetes színű ajkak kombinációból állt. A haja a 20. század második felét idézi, szerintünk különösen jól áll az énekesnőnek.

Jennifer Hudson tavaly a Hírességek Sétányán található csillagához kötődő ceremónián viselte ezt a fehér ruhát, aminek az ujj- és nyakrészére érdekes (és egyben indokolatlan) plusz anyag került. A lábbelije is fura volt: a felsőrész átlátszó volt, csupán az orránál volt egy kis bőr betét, hogy takarja a lábujjait. Arról nincsenek információink, hogy a műanyag rész egyébként milyen hamar színeződött el. Ő az ezüstékszerek mellett tette le a voksát, a rövid frizurája pedig bár kicsit fiús hatást kelt, mindenképpen dicsérendően bátor. A sminkjében a lila színek játszották a főszerepet.

Shay Mitchell vs. Rocsi Diaz

Kinek áll jobban?

Shay Mitchell a Pretty Little Liars 100 epizódját ünneplő estre volt hivatalos a W Hollywood Hotelbe, ahova egy oldalt kivágott kis fekete ruhába ment el. Ugyanezt a ruhát láthattuk viszont Rocsi Diazon is, aki a Billboard díjátadójára látogatott el, de ne szaladjunk ennyire előre! Dicsérendő, hogy Mitchell nem engedett a csábításnak és nem fekete cipőt vett fel a ruhához, viszont teljesen örülni sem tudunk, hiszen a bézs magassarkú mellett döntött. Nem is értjük egyébként, hogy egy ilyen egyszerű ruhánál miért nem bátrabbak a celebek (stylistjai) kiegészítők terén. A bársonyból készült, aranybetéttel ellátott clutchot alig vettük észre, a világos körmöket viszont annál könnyebben. A karkötőt nem teljesen értjük, mint ahogy az ápolatlan ombre hajat sem így 2014 közepén.

Rocsi Diaz a Billboardon mi másban, mint fekete magassarkú szandálban jelent meg, az értelmezhetetlen karkötő pedig nála is feltűnik. A körmöket ne nézze meg éhgyomorral, de szerencsére a megszámlálhatatlan mennyiségű gyűrű úgyis elvonja majd a tekintetét. Amit hiányolunk, hogy ő sem viselt nyakláncot a ruhához, pedig passzolt volna. Kaptunk viszont helyette fejtetőre rendezett kontyot és korallos rúzst. Ön mit gondol, kinek áll jobban a fekete ruha?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra