Melyik divatháznak vannak a legmenőbb celebei?

A 2014-15-ös őszi-téli szezonra tervezett haute couture ruháit nemrég mutatták be Párizsban: a ruháknak külön cikket szentelünk, a hajtás után azt nézheti meg, melyik nagy divatház milyen hírességeket csábított a divat fővárosába a bemutatók alkalmából. A Chanel és a Dior mellett az Armani és a Miu Miu vonzott még celeb-tömegeket, a Versace bemutató leghíresebb nője Jennifer Lopez volt, a Balmain a Kardashian-klánt fogadta, Giambattista Valli pedig közel-keleti prominensekkel töltötte meg az első sort. Nézze meg, melyik bemutatón kik pózoltak és szavazzon arra a divatházra, amelynek hírességei a legszimpatikusabbak!

Lagerfeld celebbarátságban verhetetlen

A Chanel show-it várjuk a legjobban, Lagerfeld elképesztő bemutatókat képes megálmodni, majd megrendezni. Valószínűleg ezzel nem vagyunk egyedül, és nem nehéz a hollywoodi celebvilág krémjét elcsábítani egy-egy párizsi Chanel bemutatóra, annál is inkább, mivel év közben sok híresség a márka arcaként is megjelenik, valamint a vörös szőnyeges eseményekre is szívesen vesznek fel Chanel haute couture ruhakölteményeket. Kristen Stewart Lagerfeld egyik kedvence, texasi bemutatóján is kiemelt helyet kapott az Alkonyat színésznője. Rajta kívül a női ruhás Jared Leto, Nina Dobrev és a Szürke 50 árnyalatának filmváltozatában főszereplő Dakota Johnson is tiszteletét tette a bemutatón, de ha jobban megnézi az első sort, még több ismert arcot fedezhet fel!

A Dior Jennifer Lawrence-szel tarol

A Christian Dior együttműködése a színésznővel nem csak szép reklámfotókat eredményezett, hanem Lawrence-t is szinte azonnal felrepítette a legjobban öltözött hírességek listájára. De a fiatal színésznőn kívül még rengeteg ismert ember jelen volt a Dior haute couture bemutatóján, például a mindig kifogástalanul kinéző Emma Watson, Charlize Theron, az őzikeszemű Marion Cotillard, és az egyre híresebb Olivia Palermo is.

Hírességcunami az Armaninál

Giorgio Armani legalább annyira kedvelt hollywoodi körökben, mint Karl Lagerfeld, így az ő bemutatóján is sok olyan híresség vett részt, akik a vörösszőnyeges gálákon rendszeresen Armani Privében jelennek meg. Például Kate Hudson, Elsa Pataky és Chloe Grace Moretz. Jared Leto Sophia Lorent ölelgette az első sorban, Juliette Binoche melltartót villantott, Pink visszafogottan pózolt.

Beerősít a Miu Miu

A Prada kistestvéreként is emlegetett márka nagyon szép színésznőket hívott bemutatójára, akiket természetesen talpig Miu Miu-ba öltöztettek. Lea Seydoux gyöngyházszínekben, Isla Fisher babakékben, Gemma Arterton nőies pinkben tündökölt. Alexa Chung piros szettje viszont nem lett a kedvencünk, nézze meg őt is a galériában!

Donatella Versace már önmagában elég lenne

A Versace divatház tervezője egyre ijesztőbben néz ki, de biztos az se tesz neki jót, hogy a nagyon csinos Jennifer Lopezzel pózol. A divatház hozta a formáját egyébként, Lopezen kívül a Franck Ribéry és Karim Benzema tinikurvájaként elhíresült Zahia Dehart fényképezték még le az haute couture bemutató előtt. Meg Mario Testinót és Nina Dobrevet, őket is megtalálja a galériában!

A Valentino hírességei

A tervező kedvenc híressége Kim Kardashian, aki viaszbábúnak álcázta magát az haute couture bemutató alkalmából – láttunk már jobb képeket is a realitycelebről. Emma Watson a Valentino shown is kifogástalanul nézett ki, akárcsak Olivia Palermo. Anna Dello Russo ruhája szép.

Giambattista Valli nem sok celebet hívott

Emma Watson, úgy látszik, szeret divatbemutatóra járni, mert Vallinál is tiszteletét tette. Rajta kívül A-listás hírességek nem, de közel-keleti hercegek és hercegnők szép számmal jelen voltak, például Deena al-Juhani Abdulaziz.

A Balmain a Kardashian klánban bízik

A Balmain bemutatóról nehéz képet vadászni, de az biztos, hogy sok celeb az ő ruháikban jelent meg a Vogue gálavacsoráján. Például Kim Kardashian és húga, Kendall Jenner, vagy Anna Dello Russo. A modelleknek és a Kardashian-lányoknak nagyon jól állnak a katonazöld bőrruhák:

Jean-Paul Gaultier Conchita Wurst-ot küldte kifutóra

A tervező bemutatóján nem volt sok híresség, de ezt azzal pótolta, hogy legszebb estélyijét Conchita Wurston mutatta be. Nos, kinek vannak ön szerint a legszebb celebnői? Tekerjen lejjebb és szavazzon!

Melyik divatháznak vannak a legmenőbb celebei?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek