Katalin vagy Beckhamné volt csinosabb Wimbledonban?

Novak Djokovics és a hétszeres bajnok Roger Federer vasárnapi csatáját (mely Djuokoics győzelmével végződött) a tenisz-őrülteken kívül több brit híresség is a helyszínen kísérte figyelemmel: Katalin hercegné a királyi páholyból szurkolt valamelyik versenyzőnek, ahova Victoria Beckham is kapott helyet. Feltűnt még a tornán Pippa Middleton, Suki Waterhouse, Kate Beckinsale, Anna Wintour, Jude Law és még sokan mások – őket is megtalálja a galériában, de csak a két legjobban öltözött nőre, Katalinra és Beckhamnére szavazhat a hajtás után!

Katalin ismét egy régi darabot túrt elő gardróbjából: Jonathan Saunderstől választott egy élénk színű, türkiz-kékes-zöld mintás, Evelyn fantázianevű ruhát, amit már 2012-ben a Salamon-szigeteken is láthattunk rajta. Katalin előszeretettel választ angol tervezőtől ruhát, Saunderstől is több szettet láthattunk már rajta, például az ausztrál turnén a tervező pulóverében tapsolt egy rögbimeccsen.

Ki volt csinosabb Wimbledonban?

Victoria Beckham ruhája szinte biztos, hogy saját tervezés, a sötétkék-burgundi-narancs színek jellemzőek stílusára: a Red Carpet Fashion Awards szerint Beckhamné valószínűleg a 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójából öltözött fel, táskája pedig biztos Victoria Beckham márkájú. A 40 éves ex-Spice Girl merev arccal, hátrafogott hajjal nézte végig a döntőt, a képek alapján legalábbis nem sok érzelem ült ki rá. Ruhája viszont zseniális: elegáns, érdekes, nagyon előnyös számára.

A kiegészítők sajnos nem igazán látszanak a képeken, de ha jól látjuk, Victoria Beckham bordó kardigánt, míg Katalin bézs clutch-ot vitt magával. Ön szerint ki volt csinosabb vasárnap? Nézze meg a galériában Katalint és Beckhamnét, valamint a rengeteg szurkoló celebet, aztán szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek