Gondolná, hogy félmillió ez a Victoria Beckham-ruha?

Annyi mindennel találkoztunk már, hogy igyekszünk kevés dolgon felháborodni, de a szemöldökfelhúzós-szájtátós listánkra most ez a Victoria Beckham tervezte ruha is felkerült. Sajnos nem a szabástól vagy az anyaghasználattól voltunk elájulva: sőt! Ez az egyszerűnek tűnő, kis „csavarral” megtoldott ruha 2500 dollárba, tehát több mint 500 ezer forintba kerül. Természetesen vannak ennél borsosabb árú dizájnerruhák is, de vajon tényleg megér ennyit ez a fantáziátlan darab?

Mindenesetre két celeb, Emilia Clarke és Cameron Diaz szerint igen, ugyanis nemrég ennek két változatában jelentek meg egy-egy eseményen. Rajtuk kívül természetesen akadtak más hírességek is, akik ikerruhát viseltek egy-egy eseményen, a poszt második feléből megtudhatja, kik azok.

Emilia Clarke vs. Cameron Diaz

Ki a jobb?

A páros a már említett (egyébként most akciós) Beckham-ruhát viselte: előbbi a 14. AFI díjátadón, utóbbi pedig a Cinemaconon. Clarke a kék színű, fehér pliszírozott szoknyarésszel megtoldott verziót választotta, amihez egy nude magassarkú szandált választott. Nem túl kreatív, de legalább nem ment biztosra a feketével. A körmeit festetlenül hagyta, ékszerek közül pedig igyekezett rendkívül diszkrét és visszafogott darabokat választani. A frizurája szép, a szájhangsúlyos sminkje pedig abszolút természetes volt.

Diaznak a szürke-fehér verzió jutott, amihez fehér színű, kövekkel kirakott hegyesorrú magassarkú cipőt húzott. Aranyékszerekkel és bogyószínű ajkakkal dobta fel a szettjét. Táskát egyikőjük sem vitt magával és övet sem – pedig szerintünk utóbbi nagyon sokat dobott volna az összeállításokon.

Hailee Steinfeld vs. Ana de Armas

Kinek áll jobban?

Jó pár fokkal kreatívabb ruhában jelent meg Hailee Steinfeld az idei Golden Globe egyik afterpartiján, aminek a mását Ana de Armas viselte a Malaga Filmfesztivál egyik bemutatóján. Steinfeld a fekete alapon aranyszínű madarakkal díszített verzió mellett tette le a voksát, amihez – nem meglepő módon fekete hegyesorrú magassarkút és aranyszínű kistáskát vett fel. A ruha áttetsző részét illetően pont egy héttel ezelőtt már kifejtettük a véleményünket, itt viszont a díszítés megmenti az összképet. A haja nem éppen a kedvencünk, viszont a smink elmegy.

Bár a ruhától alig látszik, de Armas egy pezsgőszínű platformos magassarkút vett fel a hófehér ruhájához, a táskát illetően viszont ő sem volt eléggé bátor: egy aranyozott clutchot cipelt magával. Úgy látszik, ez a ruha valahogy hátrafésült frizuráért kiált: a kubai színésznő is Steinfeldéhez hasonlót viselt.

Bellamy Young vs. Bella Thorne

Kin jobb a szoknya?

Örülünk annak, amikor a celebek nem egy ruhát kopiznak egymásról, hanem csak ruhadarabokat és azt egészítik ki kényük-kedvük szerint. Bellamy Young és Bella Thorne mindketten egy földig érő virágos szoknyára szavaztak, de eltérően sytlingolták. Young egy teljesen egyszerű, nyáron különösen divatos sötétkékkel és fehérrel vízszintesen csíkozott haspólót vett fel hozzá és bár itt is takar a szoknya, azért kicsit látszik: ő is fekete magassarkút húzott lábaira. A nevetés minden nőnek jól áll, kicsit lazíthatnának többet is a celebek attól függetlenül, hogy a hétköznapokon vagy a vörös szőnyegen fotózzák le őket.

Bella Thorne fehér inggel és a köldökét épphogy takaró rövidujjú kötött pulóverrel viselte és egy piros kézitáskát vett fel hozzá. Az a szerencse, hogy a szoknyán a világ összes létező színe és árnyalata megtalálható, így bármit fel tud venni hozzá a gazdája. A sminkre még azt mondjuk, hogy rendben; a fonott frizura elmegy; viszont a hajban lévő gumi és szalag egyszerűen felfoghatatlan. Önnek bejön? Szavazzon Thorne-ra!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek