Töltse ki a kvízt és öltözzön a nyaraláshoz!

Nagyítóval kell keresni azokat az online márkákat, akik nem rukkolnak elő valamilyen hihetetlenül csábító ajánlattal, árleszállítással, valamint utazási lehetőséggel a nyáron. Így nem döbbentünk meg az egyik kedvenc webshopunk, a hazánkba is díjtalanul szállító Asos legújabb agyszüleményén, amit a British Airways-zel karöltve jelentettek meg a napokban.

Az elsősorban saját márkás szerelésekben utazó cég és a légitársaság ugyanis egy kvízt készített az oldalra látogatóknak, amiből pár másodperc alatt leszűrhető, hogy ízlésünk alapján milyen városba is kellene ellátogatnunk igazán. Az ötlet bár kissé furcsa, azért van benne ráció, végülis ha időjárás vagy gasztronómia szerint választunk magunknak úticélt, akkor a szekrényünk alapján miért is ne tehetnénk ugyanezt.

article-2643028-1E4F9B4C00000578-462 634x524
asos.com

A készítők szerint a kvíz célja, hogy a divatmániás utazók bőröndje alapján a lehető legjobb nyaralóhelyet ajánlja fel. Emellett persze még sok hasznos tanáccsal is szolgálnak az oldalra látogatóknak, például kiválószállás lehetőségeket, éttermeket, kultúrális programokat és kirándulási alternatívákat is ajánlanak a brooklyni bagelestől a párizsi Hermés macaronokig -írja a Daily Mail. 

495205833
Daniel Zuchnik / Europress / Getty

A kvíz persze korántsem mentes a jól megszokott sztereotípiáktól. Így például ha egy A-vonalú lakkszoknyát, illetve egy bőr hátizsákot választunk, akkor a program szerint egyértelműen New York a mi városunk. Viszont ha pillanatnyi hangulatunk szerint a megfizethető áron kapható nude színű szandálokra és a skandináv stílust követő kiegészítőkre fájna a fogunk, akkor Stockholmban a helyünk. Amennyiben a tengerész csíkos felsőre és szalma kalapra kattintunk, a program azonnal Párizsba fog invitálni minket. Ide kattintva ön is megnézheti,hogy hová repítené el a légitársaság ezen a nyáron.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek