Vagány fürdőruhákat kapnak idén a teltkarcsú nők

Beköszöntött a várva várt strandszezon, aminek apropóján nemrég összegyűjtöttük a 2014-es tavaszi-nyári fürdőruha kínálatot, mely javarészt megfizethető, színes, pöttyös és tengerészcsíkos darabokat tartalmazott. A thegloss.com szerkesztői a legtöbb laphoz hasonlóan idén észben tartották a plus-size méretű nők körüli őrületet és készítettek egy szemrevaló válogatást a piacon kapható legmenőbb fürdőruhákból, amiket kifejezetten teltkarcsú nőkre terveztek a márkáknál. Nézze meg, hogy milyen stílusos darabokat rendelhet magának online a szezonban!

Ár-érték arányban a Forever21 idén is verhetetlennek tűnik, aminek köszönhetően akár több szexi darabot is betárazhat a tengerparti nyaraláshoz. A márkánál átlagosan 2859 forintba kerül egy több színben is kapható felsőrész, egy alsóért pedig 2635 forintot kérnek. Hasonlóan jó a felhozatal a svéd H&M-ben is, ahol egy burgundi színű egyrészes 8925 forintba, egy fehér bikinifelső 5579 forintba, egy hozzá tartozó alsó pedig 4019 forintba kerül.

Egyik kedvenc kollekciónk a hazánkba is kiszállító Asosé, melynek tervezői vidám nyomataikkal meglovagolták a divatba újra visszalehelt nyolcvanas évek hangulatát, de piacra dobtak egy-két látványos, retro virágmintás darabot is. A 46-50-es méretben kapható dresszek átlagosan 7675 és 13.605 forint között kaphatóak a márkánál.

A szezon slágerdarabjai, mint a tengerész stílusú, a galaxis nyomatos vagy a neon színekben kapható, leopárdmintás fürdőruhák természetesen plus-size méretben is megtalálhatóak a polcokon; a Nordstromnál 28.570 forintot kérnek egy fürdőruháért, míg az egyik legfelkapottabb plus-size-ban utazó fürdőruha márkánál, a Monif C.-nél 18-21 ezer forintba kerülnek a strapabíró anyagból készült dizájnerdarabok. Nézze meg a webshopokban kapható széles kínálatot a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek