Így öltöznek a divatos nagypapák

Egyre szélesebb társadalmi- és generációs körben terjed a divatmánia. Pár évvel ezelőtt ellenszenves, de jól öltözött kamaszok lepték el az internetet, majd nem sokkal később megjelentek a felnőttnek öltöztetett, gyakran kisminkelt designerruhás csecsemők, akiket ezúttal jól láthatóan az idősebb korosztály férfitagjai váltanak a sorban.

A trendi nagypapákra felfigyelt a huffingtonpost.com szerkesztősége is, akik a több mint 15.000 követővel bíró fashiongrandpas néven futó Instagram oldalt ajánlják azoknak, akik előszeretettel kísérik figyelemmel a nagypapa korú urak öltözködési trükkjeit és gyakran makulátlan stílusát.

A hangulatos képeket elnézve az idősebb korosztály körében igencsak népszerűek a vidám árnyalatú, lezser, de jól szabott öltönyök, a kalapok és a napszemüvegek is. A normcore stílust követőknél menő a vádlira feltűrt zokni szandállal és rövid nadrággal.

De az ötven felettiek előszeretettel viselnek fiatalos farmeringet, nyakkendőt, csokornyakkendőt is egy-egy délutáni kiruccanás alkalmával. Többen kedvelik a kék ingeket és a barna lábbeliket, illetve vannak lázadóbbak az idősek között is, akik hipszter-szakállat növesztenek és biciklire pattannak, vagy éppen Lemmy Kilmister féle bajusszal lépnek utcára. Nézze meg a galériában, hogy hogyan viselik elegánsan és emelt fővel korukat a férfiak a világ nagyvárosaiban!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek