Kim Kardashianon vagy a modellen jobb a csipkeszoknya?

A kifutón (jobb esetben) minden ruhadarab tökéletesen fest, az igazság akkor derül ki, amikor hús-vér emberen látjuk viszont. Mondjuk Kim Kardashian nőies idomait tekintve erősnek tűnhet a kontraszt, de arra is gondolniuk kell a tervezőknek a kollekciók megálmodásánál, hogy valószínűleg nem nullás méretű hölgyek is magukra öltik majd őket.

Ha már hasonló szettekről van szó, a Kim Kardashian-Cara Delevingne páros mellett bekerült még válogatásunkba Tatyana Ali és Tessa Thompson is, akik mintás miniben vörösszőnyegeztek, illetve Jourdan Dunn és Rihanna is, akik ananászos pizsamában villantottak köldököt.

Kim Kardashian vs. Cara Delevingne

Ki a jobb?

Cara Delevingne a Burberry arca volt, így nem meglepő, hogy az angol márka ruháiban parádézik mindenhol, Kim Kardashianon pedig azért nem meglepő, mert szétveti a pénz és megengedheti magának. Kardashian egyébként nem aprózta el a szettjét: a méregdrága csipkeszoknyát egy 4000 dolláros (több mint egymillió forintos) szintén Burberry bőrdzsekivel, YSL napszemüveggel és Azzedina Alaïa cipővel vette fel. A celebet a nizzai reptéren kapták lencsevégre – a fotók tanúsága szerint egyébként nem nagyon örült a lesifotósoknak. Tőle megszokott módon teljesen fekete volt a szettje (még a táskája is), egyedül az alig kivehető ékszerei pompáztak arany színben.

Azért Delevingne-t sem kell sajnálni: a Burberry sanghaji terjeszkedését ünnepelendő egy 1300 dolláros (300 ezer forintos) bőrtopot és egy 995 dolláros (több mint 200 ezer forintos) táskát vitt magával/adtak rá. A szaténosan csillogó fekete hegyesorrú magassarkú cipőn kívül arany ékszerekkel dobta fel a szettjét.

Tatyana Ali vs. Tessa Thompson

Kin jobb a mintás ruha?

Ali és Thompson is egy-egy filmpremierre voltak hivatalosak és a vörös szőnyegen fotózták le őket hasonló ruhában. Nem a legszebb ruha, amit valaha láttunk, viszont abszolút nem közönséges és szerencsére csak egyikük vetette be hozzá az örök megmentő fekete cipőt. Ali királykék, nyitott orrú magassarkú lábbelit húzott lábaira, aranyékszerekkel, fukszia rúzzsal és lila szemhéjpúderrel koronázta meg a szettjét. Tessa Thompson biztosra ment: a már említett fekete színű hegyesorrú cipőt vette fel, táskái közül pedig egy fura, de érdekes alakú clutchot vitt magával. A körmeit valamilyen érthetetlen okból menta színűre festette, a sminkje viszont teljesen rendben volt – a rúzs/szájfény színe meseszép!

Jourdan Dunn vs. Rihanna

Melyikük szettje jobb?

Utolsó csatánkban két celeb csap össze: a modell Jourdan Dunn és a „mindent ráadunk, mert híres és stílusikonnak kiáltjuk ki” Rihanna. Mindketten egy ízléstelen mentaszínű, ananászokkal díszített együttest vettek fel, és míg Dunnon melegítőként, addig Rihannán pizsamának hat. Előbbi egyébként a reptéren viselte (Kardashianhoz hasonlóan Nizzában), a feltehetőleg álmos arcát pedig óriás napszemüveggel takarta. Két fekete táska volt nála, a lábbelijei közül pedig a legkényelmesebbet, egy Adidas sportcipőt választott. A sminket ne is keresse, nincs.

Rihanna megint a „ha lúd, legyen kövér” elvet követte és egy metálos fényű ezüstcipőt vett fel a fura ruhához. Táskák közül egy hozzá passzoló clutchot vitt magával, körmeit rózsaszínre, ajkait pedig – valószínűleg a MAC-kollaborációnak köszönhetően – ismét vörösre festette. Önnek a reptéri vagy az utcán lekapott szett jön be jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra