Végre egy menő hableányos kollekció

A Disney filmek és -szereplők gyakran ihletnek ruhakollekciókat, de ritkán olyanokat, amik hordhatóak vagy legalább nem túl giccsesek: a közelmúltban ilyen volt a Demóna plus size gyűjteménye, és Lady Gaga egyedi farmere, de általában a tervezők megmaradnak az elárverezésre készített estélyiknél és a Disney-hősnős szkeccseknél, az oly divatos rajzfilmes minták pedig gyakran elkerülik a férfikollekciókat.

A londoni férfi-divathéten Bobby Abley-től végre megkapták a pasik is a maguk betevő Disney-adagját: az Andersen Kis hableányából készített rajzfilm ikonikus szereplőinek szempárja vagy sziluettje került rá a 2015. nyarára tervezett férfipulóverekre, pólókra és az egyedi, Danny Hyland által tervezett gördeszkákra.

Abley természetesen nem az első tervező, aki Disney motívumokban gondolkozott, Marc Jacobs 2013-as tavaszi-nyári férfikollekciójába kerültek Mickey egeres pulcsik. Gyerekkort idéző, néhol csicsába hajló pulóvermintákat egyébként Jeremy Scott Moschino kollekciójában és a Kenzónál is találnak a trendmániás férfiak.

Meg persze a fast fashion boltokban, ha van türelmük kitúrni a megfelelő darabot a rengeteg pálmafás és hawaii mintás cucc közül. A tervezők szerint a rajzfilm menő, de ön mit gondol a trendről? Jó dolog feltűnő tréningekben és pólókban grasszálni vagy inkább ciki?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek