Szandálkörkép: megúszhatja 3 ezer forintból

Itt a nyár, ideje szandált venni: ha a tavalyi már unalmas vagy tönkrement, idén is vannak olcsó és kevésbé olcsó opciók, múló és tartósabbnak tűnő trendek, mindenki találni fog magának megfelelő lábbelit, az biztos.

Ha az ár a fontos, nem a tartósság, akár 5 pár szandált is vehet 10 ezer forintból, ha viszont nem annyira a divat és az olcsóság a lényeg, hanem a kényelem és tartósság, akkor 15-20 ezret is kifizethet egy pár szandálért. Hogy mit, hol és mennyiért kap, megtalálja a folytatásban!

Asia Center

Megérkeztek végre a szandálok az Asia Centerbe, így tavaszi zárt cipők mellett már ezek közül is válogathatunk. A legtöbb nagyon színes, vagy túldíszített, de ki lehet fogni letisztult darabokat is 3 ezer forint alatt. A kínálat leginkább műbőrből készül és sok a hasonló fazon, de tényleg beláthatatlanul nagy a kínálat. Gumipapucsokat itt érdemes keresni, a strandon ön lesz a legmenőbb egy nőies, színes, arannyal díszített flip-flopban, és ha strasszok nélkül nem tud élni, akkor is itt a helye! Nézze meg a galériában, miért érdemes elutaznia Újpalotára!

Deichmann

A Deichmann végre beújított pár szép lábbelit: mi nagyon meglepődtünk, hogy kaphatóak náluk valódi bőrnek tűnő papucsok 2990 forintért, sőt, megszólalásig bőrnek tűnő szandál is van 3990 forintért. A műbőr szandálok között sem nehéz szépeket találni, sok az egyszerű, sallangmentes lábbeli, és némelyik csak 2490 forint. Ha komolyabb, magas-talpú szandált szeretne, készüljön legalább 6 ezer forinttal. Nézze meg a galériában, miket láttunk a Deichmann-ban!

Humanic

A Humanicban ismét a Lazzarini és a Vagabond szandálok lettek a kedvenceink, utóbbi márkától 20 ezer forintért vásárolhat nagyon szép bőr lábbeliket nyárra. A Lazzarini hasítottbőr, magassarkú szandálait már 8990 forintért megkapja, de ha ezüstös szandálra vágyik, azért 17990 forintot kell fizetnie. Műbőr szandálok vannak olcsóbban a Humanicnál, 6-7 ezer forintért, de akad pár olyan is, ami nem értjük, miért kóstál 10 ezret.

CCC

A lengyel márka régi kedvencünk, mindig ki lehet fogni kortól és ízléstől függetlenül olyan cipőt, amit pont nekünk találtak ki. A Deichmann-os bőrszandálokhoz hasonlókat árulnak itt is, hasonló áron, és műbőr szandálokból is betáraztak, 3 ezer forintért már láttunk hordhatóakat, de az igazán szép szandálok is mind 5 ezer forint alatti áron kaphatók. Nézze meg őket a galériában!

Office Shoes

Az Office Shoes-ban a sportcipőkön kívül leginkább Kitten szandálokat találni, ezek jellemzően műbőrből készültek és jellemzően olcsóbbak 10 ezer forintnál. A márkás szandálok, azaz a Hilfiger szalmatalpúak és a Lacoste bőrsaruk viszont a 30 ezret súrolják, cserébe elég jól néznek ki. Újdonság, hogy Steve Madden szandálokat is találtunk, melyek a köztes, 14-20 ezres kategóriát képviselik, és eléggé elfogadnánk őket: nézze meg a galériában, miért!

Players Room

Az üzlet női részlegén ismét sok a műbőr Norah szandál, amik még mindig nem a kedvenceink, viszont végre találtunk egy nagyon szép, sárga-szürke kombinációjú Levi's szandált is a boltban és a U.S. Polo cipői között is nagyon szépek jöttek szembe. A Players Room strandra való papucsokból, szandálokból is betárazott, drágább a kínálat, mint az Asia Centerben, stílusban viszont minket kicsit emlékeztet arra.

F&F

A Tesco ruhamárkája mindig készül cipőkkel is, igaz, legtöbbször sajnos kényelmetlenek a lábbelik vagy nagyon műanyagok. Most viszont a szandálok között jókat láttunk, az összes műbőr (természetesen), de ennek megfelelően nem is drágább 4-5 ezer forintnál. Strandpapucsok is kaphatók, és szép, fekete-arany szandálokat vásárolhatunk 4 ezer forintért – a kínálattal fast fashion fronton a H&M versenyezhet, náluk hasonló szandálok kaphatók hasonló áron, de sok már le is van árazva közülük. Oda is érdemes benézni.

Tamaris

A Tamaris cipőitől az előző körképünkön nem voltunk elájulva, adtunk nekik még egy esélyt: a szandálok között 20 ezer forintért is vannak műbőrök, de azoknak különös a szabása és a talpuk kényelmesen párnázott. A lapos saruk ismét nem a legolcsóbbak, de minden korosztályra gondoltak, ami dicséretes. Két kedvencünk lett, egy gyöngyökkel kirakott szandál 14 ezer forintért és egy hasítottbőrrel kombinált, kékes darab 18 ezerért. Nézze meg őket a galériában!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra