Selena Gomez vagy Chrissy Teigen domborít jobban?

Bár a celebek télen sem bújnak kabátba a vörös szőnyegen, nyáron mutatnak testükből a legtöbbet. Az esemény dress code-jától függően előkerülnek a mini- és koktélruhák, amik a melegebb hónapokban kevés dolgot bíznak a fantáziánkra.

A tinisztár Selena Gomez például mindig is bájosságáról és kiváló stílusérzékéről volt híres, nemrég azonban olyan ruhában jelent meg, amit majdnem szétfeszítettek a keblei. A másik meglepetés pedig Kesha visszafogottsága: az énekesnő olyan lazán öltözködött eddig, hogy egy-egy fotó láttán nem tudtuk eldönteni, hogy azt a szettjét vajon egy vacsorára vagy egy hajnalig tartó bulira vette-e fel. Most viszont egy csodaszép fehér ruhában mutatkozott: hasonlóban, mint amilyet Beyoncén is láthattunk. De vajon melyiküknek áll jobban?

Beyoncé vs. Kesha

Kin jobb a fehér ruha?

Beyoncé még a Grammy-díj átadóján viselte ezt a lélegzetelállító hajat, amihez Rita Ora-hajat és bordó rúzst viselt. A füstös szemeknek és az erős szemöldöknek köszönhetően nemcsak a frizuráját illetően hasonlított kolléganőjére. A rúzsa színe visszaköszönt a körmein is, a lábaira pedig – meglepő módon, mi fehérre tippeltünk volna – vörös magassarkú cipő került. Táskát nem vitt magával, egy testszínű melltartót viszont felvett (szerencsére).

Úgy tűnik, Kesha kezd konszolidálódni: az őrült női jelmez már a múlté és a legtöbb eseményen szofisztikáltan jelenik meg. Nemrég a bécsi Life Ballon mutatkozott – hasonló ruhában, mint amin Beyoncén már láthattunk. A fáradtrózsaszín haj szerintünk különösen jól áll neki és egyedül talán a karika orrpiercing emlékeztet minket arra, aki három évvel ezelőtt a Hősök tere mellett adott koncertet.

Selena Gomez vs. Chrissy Teigen

Kin jobb a dekoltált ruha?

Selena Gomez ahogy egyre idősebb, úgy mutat egyre többet magából. Egyáltalán nem bánjuk, hiszen ha nem közönséges, akkor bármi belefér – pláne, ha stílusosan csinálja. Az itt-ott kivágott ruhák bár már jó pár szezon óta tartják magukat, még mindig fel-feltűnnek vörösszőnyeges eseményeken. Gomez nem egy ilyenre, hanem a Flaunt magazin indulópartijának estjére vette fel ezt a fekete ruhát, amit kissé fantáziátlanul az aduász hegyes orrú fekete magassarkújával vett fel. Az ajkaira sötétlila szín került, amit nem annyira értünk: bátornak bátor, de öregíti Gomezt. Haját befonta és egy oldalra dobta, ékszerek közül pedig csak egy aranygyűrűt viselt.

Chrissy Teigen férje, John Legend estjére látogatott el hasonló ruhában, amihez ő metálos ezüstszínű magassarkút vett fel, körmeit pedig halványnude színűre festette. Táskát is vitt magával, méghozzá egy fekete clutchot. A sminkje természetes hatást keltett, maga formájában a haja is (mintha most kelt volna ki az ágyból), a fülbevalót nem annyira értjük – ékszerek közül egyébként még egy gyűrűt húzott fel.

Jordin Sparks vs. Elizabeth Hurley

A ruhát jobban viseli

Jordin Sparks 2012-es billboardos fotóját kénytelenek voltunk leporolni, ugyanis Elizabeth Hurley-t a lesifotósok nemrég hasonló ruhában kapták le, mint amit ő viselt a díjátadón két évvel ezelőtt. Sparks akkor fekete-fehér magassarkú szandállal viselte a lilás-rózsaszínes ruhát és ezüst ékszereket (túlnyomórészt karkötőket, illetve gyűrűt és fülbevalót) viselt. Haját ő is egy oldalra fésülte, úgy látszik, már akkor is trend volt ez a frizura.

Elizabeth Hurley-t barátjával, David Yarrow-val fotózták le, miután elhagyták otthonukat, hogy aztán egy étteremben töltsék az estét. Hurley a metálos aranypántokkal díszített magassarkún kívül egy nude színű táskát is cipelt magával, ékszerek közül viszont csak minimálisat és a sminkje is teljesen visszafogott volt, illett hozzá. Önnek melyik verzió jön be jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek