A legújabb őrület: szemöldök és bajusz csipkéből

Csipkeszemöldök.PNG
TiffaniChanel.com

Nemcsak felütötte a fejét, de végig is söpört az interneten a csipkéből készült szemöldök és bajusz. A technika egyszerűnek hangzik: „láthatatlan” svájci csipkére kézzel applikálnak indiai hajat, ami így egyrészt minőségi, másrészt tartós és természetesnek tűnő lesz a viselés során.

Ne ítélkezzünk rögtön: nem csak unatkozó cicababákat segítheti ez az eszköz, de a kemoterápián átesett, gyógyuló betegeket és azokat, akiket nem áldott meg kellően dús szemöldökkel az élet. Ha szeretné használat közben látni, hogy hogyan is néz ki ez az egész, akkor tekerjen a poszt aljára a videóért!

A legnépszerűbbek az egyébként kicsit becsapós névvel rendelkező Tiffani Chanel Luxury Hair márka termékei, akiknél 22,5 dollárért, tehát közel 5 ezer forintért már ön is beszerezhet szemöldököket – jelenleg 6 színben. Ha pedig saját magának szeretné elkészíteni az áhított formát, akkor az itt található videó segít önnek.

A férfiak sem maradnak ki a buliból

Ha férfiként most irigykedve nézte a fenti videót, akkor van egy jó hírünk: rendelhet magának csipkére applikált bajszokat! Az arcszőrzet mostanában újra menő: a márkák is rájöttek, hogy jobban eladhatják a termékeiket, ha a „férfias” férfiakra mennek rá, tavaly novemberben pedig egy hónapon keresztül növesztettük mi is az arcszőrzetünket.

Csipkebajusz.PNG
TiffaniChanel.com

A 37 színnek és az 5 különböző fazonnak köszönhetően közel 200 féle bajsza lehet, így akár minden nap mást tehet fel és így is le van tudva fél évre a borostája. Kinek lehet ez hasznos? Egyrészt annak, akinek nem elég erős az arcszőrzete ahhoz, hogy bajsza legyen, másrészt azoknak, akik kipróbálnának egy fazont, de nem akarnak „élesben” kockáztatni. Ön bevállalná? Szavazzon!

Ön mit gondol a termékekről?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra