Válság: Rihanna idénre kifogyott a ruhákból

Úgy látszik, Rihanna is átéli azt, amit a legtöbb nő a szekrény előtt állva: nincs egy rongya se, amit felvegyen. Az énekesnő stílusán lehet vitatkozni, azonban legutóbb például a CFDA díjátadóján nyerte el a Divatikon díjat, amit korábban többek között Johnny Depp és Lady Gaga is megkapott. A New York Times kifaggatta a személyt, aki a celeb öltözködéséért felelős – stylistját, Mel Ottenberget

„Május vége van és már ellőttük az összes őszi-téli szettet” – panaszkodott Ottenberg. Bizony, így jár az, akinek naponta többször is jelenése van, klippet forgat vagy éppen fotózásokon vesz részt. Itt egyébként természetesen ne az éppen véget érő szezonra gondoljunk: Rihanna azokat viselte az elmúlt hetekben, amit a halandók még meg sem vásárolhatnak. Vajon mi következik most? Elkezdi a hordani a még nem is létező 2015-ös tavaszi-nyári holmikat? Vagy leugrik valamelyik H&M-be?

Ottenberg nem a celebstylistok kitaposott ösvényét járja. Dolgozott már a Purple és az i-D magazinoknak is, tanácsokat ad a Nike-nak és stylingolta korábban John Gallianót is. Az énekesnővel a 2011-es We Found Love című videó óta dolgoznak együtt, ahol Rihanna Ottenberg pasijának cuccait viseli több jelenetben is.

Kapcsolatuk annyira jól alakult, hogy a stylist válogatja össze ruháit a vörös szőnyeges eseményektől elkezdve a párizsi divathét elsősoros bemutatóin keresztül a fellépésekig. „Ez baromi jó. Végre valami más. Elindíthatsz trendeket, olyasvalamit csinálhatsz, amiről az emberek beszélnek majd” – nyilatkozta Ottenberg a közös munkát illetően.

Hogy néz ki most az élete? Nem kíséri Rihannát a világ körüli útjain, inkább otthon marad és folytatja a fotózásokkal és tanácsadással kapcsolatos teendőit. Kibővítette a stúdióját és elköltözött az albérletből, amit 15 évig az otthonának hívott. Külön asszisztense van a kizárólag az énekesnővel kapcsolatos ügyekre.

A vallomás hatására galériát készítettünk, amelyben Rihanna 2014-es – főleg Ottenbergnek köszönhető – szettjeit mutatjuk be.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra