Rendelje meg kedvenc színésznője ruháit!

Biztosan önnel is előfordult már, hogy valamilyen tévésorozatot bambulva gondolatai afelé kalandoztak, hogy vajon hol vehette a főhős a jelenetben viselt ruháját? A sorozatmániával keletkezett űrt lovagolták meg a wornontv.net szerkesztői is, akik a legnépszerűbb sorozatokból gyűjtik ki a legtrendibb szereléseket és megmutatják az olvasóknak, hogy hol és mennyiért szerezhetik be a szereplőkön látott darabokat.

Az oldalon vásárlók évadokra és jelentekre is visszakereshetnek, majd a program kidobja a keresett szereplő öltözékéről készített részletes listát. Például ha rákeresünk az RTL Klubon és a Coolon futó Dr.Csont 9. évadjának 20. részére és beírjuk a főszereplő, Emily Deschanel nevét, akkor a rendszer ki fogja dobni, hogy a színésznő egy Vince Camuto blúzban volt látható. De ez még mind semmi, három különböző márkát, a Nordstromot, a Zappost illetve az Amazont is felajánlja, ahol mindössze 79 dollárért (17.389 forint) szerezhető be a designer-ing hasonmása.

Az oldalnak köszönhetően a hazánkban is futó sorozatok közül öltözhetünk karakternek többek között az Így jártam anyátokkal című szériából, a Bosszúból, a Glee: sztárok leszünk-ből, a Zöld ijászból vagy akár a kamasz Carrie Bradshaw ruhatárát is lekoppinthatjuk. Ha követte az HBO-n a Szex és New York előzménysorozatát, a Carrie Naplóját, akkor tudja, hogy megéri.

Persze nem wornontv.net az egyetlen oldal, ahol sztárok ruháira lehet jóval olcsóbban lecsapni. A wwzdw.com-on például az Új csaj című sorozatból ismert Zooey Deschanel több ezer dolláros ruháit rendelhetjük meg olcsóbban, akik pedig Taylor Swift stílusára vevők, azok inkább a wwtaylorw.com-ra kattintsanak!

Oszd meg másokkal is!
Mustra