no

Pénteken vegyen zakót, mint Dávid!

Úgy gondoltuk, eljött az ideje annak, hogy a jól megszokott street fashion rovatunkat bővítsük: terveink szerint gyakrabban szereplünk mi, szerzők is egy-egy összeállításunkkal a jövőben.

A kicsit esős, szeles, de 17-22 fokos csütörtök után pénteken naposabb, szárazabb időre van kilátás – ígéri az Időkép. A legtöbb helyen mérséklődik a légmozgás, napközben pedig 21-25 fok várható. És most következzen:

Dávid

Mi alapján öltöztem fel?

A változékony tavaszi időjárás engem is sokszor megtréfál. Ilyenkor szívesen viselek az ing fölött egy vékony anyagból készült zakót, ami a reggeli hűvösebb időben még pont elég és a délutáni melegben sem olvad le rólam. Úgy gondolom, ezt a ruhadarabot viselhetjük elegáns öltözéken kívül is: most például az egyik kedvenc farmernadrágommal vettem fel a Toni&Guy Fashion Weekre. Régóta szerettem volna egy szaggatott nadrágot, elég sokáig is kerestem, mire megtaláltam azt, ami fazonban és szaggatásban is tökéletesen megfelel.

Egyike vagyok azoknak a férfiaknak itthon, akik szívesen hordanak színes zoknikat. Ehhez az összeállításhoz egy vibráló zöldet választottam és bár a fotókon nem látszik, piros pöttyök vannak rajta. A duplacsatos bőrcipőt már ajánlottam korábban - íme a példa, hogy nem csak esküvőkre vagy más, hivatalos alkalmakra lehet viselni.

Mi honnan van?

Zakó: H&M

Ing: Montego (Peek&Cloppenburg)

Farmer: Bershka

Cipő, zokni: Zara

Öv: Pull&Bear

tgfwb outfit 2014 04 12 (190)
Dívány
tgfwb outfit 2014 04 12 (201)
Dívány
tgfwb outfit 2014 04 12 (202) másolata
Dívány
Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek