Kim Kardashian diszkógömbnek, Rihanna Jay-Z-nek öltözött

Nemrég megírtuk, hogy Kim Kardashiannak sikerült felvennie a világ legcsúnyább szoknyáját, most pedig újabb örömhírrel szolgálhatunk: megtaláltuk a Föld nevű bolygó legrondább felsőjét is hozzá. A tyúkólak drótjára emlékeztető ruhadarabon nekiálltunk keresni legalább egy előnyös részletet, de másfél óra után feladtuk. Ami még ennél is jobb: nem ő volt az egyetlen, aki a hozzá passzoló szoknyát felvette egy eseményre.

Rihanna fotójára még a márciusi Givenchy-bemutató képeit böngészve találtunk és először azt hittük, Beyoncé férjét, Jay-Z-t látjuk viszont. Épphogy felocsúdtunk volna a döbbenetből, amikor megláttuk, hogy rajta kívül még valakire ráadták ugyanazt a szponzorált szettet. Hogy kinek állt jobban? Ismét ön dönti el a szavazásunk segítségével és bónuszként mutatunk egy antik lámpaernyőnek öltözött Kim Kardashiant is!

Rihanna vs. Noomi Rapace

Kinek áll jobban?

Március 2-án fotózták le Rihannát a Givenchy bemutatója előtt/után, méghozzá tetőtől talpig a luxusmárka termékeiben. A luxus szóra külön felhívnánk a figyelmét, ugyanis szinte pontosan ilyen, susogós melegítő szettet láttunk nemrég az egyik körúti turkálóban – forintban mérve került annyiban, mint az énekesnőn lógó szett dollárban. A fekete „kosztümöt” Rihanna egyébként egy csőtoppal és egy rendkívül sikkes, hálós baseball sapkával fejelte meg. A lábain nem tudjuk (és nem is akarjuk elképzelni), hogy mi van, nekünk először olyan érzésünk volt, mintha két sushin állna.

Noomi Rapace vagy fázós volt vagy nem szerette volna közszemlére tenni melleit, de egy basic hatású fekete felsővel takarta mellkasát (és legfőképpen hasát), cipők közül pedig egy platformos magassarkú szandált választott. Füleiben rubin ékkövet viselt és ehhez igazította körmei színét is. A biztonság kedvéért pár fekete bőrkarkötőt és – vasárnap lévén - egy rózsafüzért is magára aggatott.

Christina Hendricks vs. Kim Kardashian

Kin jobb a fémszoknya?

A látványra igyekeztünk felkészíteni önt a bevezetőnkben, nem könnyű, tudjuk. Christina Hendricks egy fokkal igényesebben oldotta meg összeállítását azzal, hogy fentre egy fekete felsőt választott a kerítésre hajazó szoknyájához. A midi egyébként most divat, de azért mindennek van határa. Cipők közül egy fekete hegyesorrú lakk lábbelit választott, amivel semmi gond nincs. A táska is érdekes, ez a tükröződő felület érdekes és szerencsére nem Kim Kardashian cipelte magával, mert amúgy egész Kecskemétet bevilágította volna, ha ráirányítunk egy bekapcsolt zseblámpát.

A celebkirálynő egyébként Hendricks-éhez hasonló, csak grafitszürke színű cipőt választott és csak elképzelni tudjuk, mennyire lehet kényelmes az, ha valaki ebben a páncélszerű szettben akár tíz percnél is többet eltölt. Azért piros pont jár azért, hogy a köldöke nem látszik (a villantása tiltólistás!), és a körmeit is sikerült szép púderrózsaszínre festenie. A sminkje – nem meglepő módon olyan kimkardashianos volt.

Shantel VanSanten vs. Kim Kardashian

Ki a jobban öltözött?

Mivel Kim Kardashianból sosem elég, mutatunk tőle még egy szettet. Olyan ruhát viselt, ami egyébként Shantel VanSantennek is megtetszett, és amit utóbbi egy fekete hegyesorrú lakk magassarkúval és egy kövekkel kirakott, olíva színű kézitáskával viselt. Az ujjon viselt, nonfiguratív gyűrű a ruhát idézi, a szinte teljesen kivehető fekete fehérneműket viszont nem igazán tudjuk hova tenni. Nyaktól felfelé egyébként tökéletes: az oldalra fésült haj, a lógós fülbevaló és az enyhén csillogó smink minden alkalomhoz passzol.

Kardashian valamilyen furcsa megfontolásból egy aranyszínű, fűzős cipőbe passzírozta bele lábait és táskát nem cipelt magával. A nyaklánc színében tökéletesen passzolt a lábbelijéhez, a ruha pedig – sajnos – itt is áttetsző volt. Azt azért díjazzuk, hogy nem testszínű fehérneműt vett fel és nem kell találgatnunk, hogy vajon van-e rajta valami a ruha alatt vagy...? Ön szerint kinek áll jobban?

Oszd meg másokkal is!
Mustra