Egyre több bőrt mutatnak a celebnők

A bőrruhával kapcsolatban még mindig vegyesek az érzéseink: nyáron értelemszerűen nem praktikus, mert belesülünk; télen hideg, az átmeneti időben pedig felvehetjük, csak roppant kényelmetlen. Emiatt nem meglepő, hogy a hírességeket ritkán kapják el a lesifotósok az utcán ilyen ruhákban és inkább a vörös szőnyeges eseményekre tartogatják azokat.

Emma Stone például a Pókember 2. premierjén viselt egy bőrruhát Párizsban, több celeb pedig az MTV Movie Awards-on villantott bőrt – duplán. Önnek nincs más dolga, mint megnézni a képeket, elolvasni a kommentárjainkat és eldönteni, hogy kinek állt jobban ugyanaz a ruha.

Holland Roden Ferragamóban

Kinek áll jobban?

Az első MTV Movie Awards-os celeb Holland Roden, aki egy idei tavaszi-nyári Salvatore Ferragamóban jelent meg az esemény vörös szőnyegén. A nude színű, pliszírozott szoknyarésszel rendelkező ruha rendkívül nagy teret hagy a stylistok kreativitásának, szerencsére túl is jutottak a testszínű magassarkún. Rodenre egy élénk rózsaszín hegyes orrú cipőt adtak, kezébe pedig egy, a ruha színével szinte tökéletesen egyező clutchot. A körmei és a rúzsa a cipőt idézték, ékszerek közül pedig több aranygyűrűt és egy decens fülbevalót viselt.

Az egyik legszembetűnőbb különbség, hogy a modell felsőjét nem tűrték be a szoknyába, illetve a lábaira kígyómintás lábbeli került. Táskát nem adtak a szettjéhez, a sminkje és frizurája teljesen visszafogott volt , ékszer gyanánt pedig csak egy fém karkötőt viselt.

Emma Stone Lanvinben

Kin mutat jobban?

Emma Stone a Pókember 2. című film párizsi premierjén viselte ezt a fekete, bőrből készült Lanvin-ruhát, ami valószínűleg nem úgy mutat a vállfán, mint a modellen vagy a celebeken. Bevalljuk, nekünk annyira nem is jön be a szétterített traktorgumibelsőre emlékeztető kreáció, de ez nyilván senkit sem érdekel. Az akcióhősök jelmezeire emlékeztető öv a ruha része, a szettet pedig egy szintén fekete, bokánál megkötős magassarkú cipővel egészítette ki Stone. A körmeit nude színűre, a száját korallos narancsra festette, ékszerek közül pedig egy köves gyűrűt és jó pár fülbevalót viselt.

A modellre egy rendkívül hasonló cipőt adtak (mivel a fekete cipőket alig lehet megkülönböztetni, nem lepődnénk meg, ha ugyanaz lenne rajta, mint Emma Stone-on), ékszert nem viselt, a haját pedig összefogták és sárga szemöldököt, illetve kék szemhéjtust kapott. Önnek melyik verzió jön be jobban?

Jenna Dewan Pamela Roland-ben

Kin jobb a ruha?

Jenna Dewan szintén az MTV Movie Awards-on tűnt fel és ő is úgy gondolta: a bőr lesz a tökéletes választás arra az estére. Mondanánk, hogy nem volt annyira bevállalós, mert csak a szoknyája készült ebből az anyagból, viszont a felsőrész épphogy takarta a melleit. A kreativitását ő is otthon felejtette: fekete lábbelit és fülbevalót, illetve ezüstszínű körmöt és ékszereket dobott magára. A szem körül HD púder nyomait véljük felfedezni.

A modell hasonló színű ajkakat és oldalra fésült hajat kapott a kifutón. 2014-es őszi-téli kollekció lévén kabátot is adtak rá, a szoknyája pedig annyiban különbözött Dewanétől, hogy az övének a két oldalát kiegészítették egy másik anyaggal. Lábbelik közül egy fekete bokacsizmát kapott, amit – kissé érthetetlen módon – strasszos gombokkal díszítettek.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek