Az MTV Movie Awards legfeltűnőbb frizurái és sminkjei

Idén is megrendezték Los Angelesben az év az egyik legviccesebb díjátadóját, az MTV Movie Awardsot, melyen a klasszikus legjobb filmnek, női szereplőnek vagy paródiának járó díjak mellett díjazzák többek között az év felfedezettjét, a legjobb félmeztelen jelenetet, illetve a legjobb csókért járó elismerést is itt lehet besöpörni.

Az 1992 óta megrendezésre kerülő eseményre idén is szép számmal jelentek meg hírességek, aminek köszönhetően nem volt nehéz dolgunk összeállítani egy listát arról, hogy melyik celebnőnek volt a legjobb vagy éppenséggel a legelcseszettebb frizurája és sminkje a vörös szőnyegen. Nézze meg a Huffington Posttól átvett összeállításban, hogy ki vette komolyan a díjátadót és kik voltak azok a celebnők, akik még a fodrászhoz sem jelentkeztek be az alkalom kedvéért.

A díjátadó legmenőbb sminkjei és frizurái

A mindössze húsz éves Debby Ryan talán a Disney Channelről és a 16 kívánság című filmből lehet ismerős. Ryan korához illően nem fektetett akkora hangsúlyt sminkjére és frizurájára, mégis enyhén hullámos, vöröses-szőke hajával csakúgy csillogott a vörös szőnyegen.

Bár a Jersey Shore című reality műsorban megismert Snooki stílusától nem feltétlenül vagyunk elájulva, nőies ruhájához ezúttal mégis klasszikus hollywoodi hullámokat kért vörös hajába, amihez már csak egy szolid szürkés-füstös szemfestéket és a ruha piros virágaival megegyező árnyalatú rúzst dobott fel.

A mexikói származású Lupita Nyong'o szinte pillanatok alatt vált hollywoodi üdvöskéből divatikonná.A fiatal színésznő mintás Chanel ruhájához valóban nem kellett több, mint egy kis ezüst csillogás a szeme köré. Rövid haját pedig szerencsére ezúttal sem bonyolították túl a mesterfodrászok az esemény előtt.

Azon viszont mindig meglepődünk, hogy vajon Jessica Alba miért kerül fel minden egyes celebnőkről szóló listára. Az általában mindig ugyanúgy kinéző és mosolygó híresség ezúttal is biztosra ment és a semleges színárnyalatok közül kérte a legvisszafogottabbat sminkesétől. Az eredmény pedig laza esésű, profin befésült frizura, mézes árnyalatú szemfesték és natúr rózsaszín szájfény. Sajnos nem lehet belekötni.

Bár a 23 éves brit énekesnőn, Rita Orán sokat dobott a vörös szőnyegre választott mellvillantós fekete estélyi, mégsem lett volna nyerő a szerelése, ha frizurája és sminkje nincs hollywoodi dívásan belőve. A feltűnő vörös rúzsnak és szőke fürtöknek köszönhetően Ora volt az est egyik legdögösebb celebnője.

A díjátadó legrosszabb frizurái és sminkjei

Bár az 1986-os születésű angol énekesnő, Ellie Goulding nem visszafogott vörös szőnyeges szereléseiről híres, most ő is ráment a natúr vonalra – talán túlságosan is. Bár sminkje szinte alig van, szőke haját és szempilláit nagyon feltűnő és művi hatású hosszabbításokkal dúsította.

A gyerekmodellből lett színésznő, a mindössze 21 éves Victoria Justice nem vette komolyan olyan rutinosabb kolleganői szépségtippjeit, mint Kate Hudson vagy Cate Blanchett, akik már egy ideje tudják, hogy a kevesebb néha több, sőt a harsány színű rúzsoknak sincs helye egy vörös szőnyeges eseményen sem. Bár ezúttal valóban túlzásba vitte az ezüst szemceruzát és rózsaszín rúzst, a baki fiatal korára való tekintettel igazán megbocsájtható az áttörést jelentő szerepre vágyó Justicenak.

Nem irigyeltük a szintén a Disney istállójából érkező 16 éves Bella Thorne-t sem, akire egy gonosz stylist egy érettebb nőkre illő kék Versace ruhát adott. Naná, hogy ilyen szerelésben már nem tartott igényt a sminkese és fodrásza segítségére. Csakis ennek tudjuk be, hogy kócosan és talán az előző napról maradt csillogó szemfestékkel érkezett a MTV díjátadójára.

Az Ausztráliában felnőtt hip-hop sztár nem igazán leplezte a fotósok előtt, hogy az ájulás és a bealvás között van félúton. A vörös szőnyegen még egy erőltetett vigyort sem ejtő Iggy Azaleán még a smink is csak rontott, és jól láthatóan még a szemkontúr sem a tervek szerint sikerült. Talán egy-két árnyalattal erősebb, harsány szín feldobhatta volna a tekintetét. Lustaságról tanúskodik Azalea frizurája is, más okot nem találtunk még a kreppelt hajra és lófarokra a vörös szőnyegen. Az alapozás és az anyajegyek feketére festése ráadásul nagyon mű, erőltett és feltűnő.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek