Katalint semmi nem menti meg a combvillantástól

Bár már egy ideje lóg a levegőben, hogy Katalin hercegné öltözködését II. Erzsébet megregulázza, úgy tűnik, hiába a hosszított kabát, a hercegné combja még így is meg-megvillan. A királynő pont a gyakori lábvillantás miatt döntött úgy, hogy a hercegnének illedelmesebb ruhákat kell az Ausztrál turnéra pakolnia, de hiába a Catherine Walker kabát, a figyelem továbbra is megoszlik György herceg cukisága és Katalin lába között.

A piros szett egyébként már közel 8 centivel hosszabb, mint Katalin korábbi ruhái, talán még kis súlyok is vannak az aljába varrva, de a szél még így is alá tudott kapni. A Catherine Walker által hátrahagyott divatháznak pedig van már gyakorlata a királyi család protokoll-előírásainak megfelelő szettek készítésében, mivel a 2010-ben elhunyt alapító, Walker Diana hercegnőnek több ezer ruhát tervezett: nem véletlen, hogy Katalinnak is az ő divatházával terveztettek egy duplagombos, piros, térd alá érő kabátot, mely az Ausztrál-turné nyitóeseményén szerepelhetett.

A piros összeállítás amellett, hogy nagyon jól ellensúlyozta a szürke wellingtoni időt és ment György herceg krémszínű ruhájához, tisztelgés Diana előtt, aki gyakran jelent meg piros Catherine Walker kosztümökben, kabátokban, estélyikben. Ez a szett majdnem tökéletes mása annak, amit Diana 1985-ben viselt egy hivatalos látogatásán Firenzében, de hasonló piros, vagy duplasoros kabátot rengetegszer láthattunk rajta máskor is.

Catherine Walker nem csak kosztümöket készített Dianának, hanem rengeteg estélyit, az elsőt szinte azonnal azután, hogy hozzáment Károly herceghez, az utolsó ruhát, egy kis feketét, a hercegné halála előtt pár héttel rendelte tőle – írja a Daily Mail. Walker ruha volt Dianán, amikor Vilmos herceggel elhagyta a kórházat szülés után és akkor is, amikor Mario Testino fotózta a Vanity Fairnek.

Ruhái nem a trendeket követik, hanem mindig viselőjének stílusát és alakját hangsúlyozzák ki és mindig remekül, a legjobb anyagokból szabottak. Catherine Walker 2010-es halála óta második férje, Sayeed Ismail viszi a boltot. Katalin hercegné a kanadai turnéra már vitt két Walker-ruhát, egy pirosat és egy szürkét – ezeket is megtalálja galériánkban!

Ön szerint kínos Katalin villantása?

A mostani piros szett viszont nem nyerte el mindenki tetszését, a kritikusok szerint a hercegné inkább tűnik benne légiutas-kísérőnek, mint a királyi család tagjának, de erről azért nagyban tehet a kerek Gina Foster kalapka is. A szokásos nude L.K. Bennett cipő helyett most egy 400 fontos (148 ezer forint) Emmy cipő került Katalin lábára, melyhez egy 200 fontos (74 ezer forint) clutch-ot passzintott öltöztetője ugyanattól a márkától.

Oszd meg másokkal is!
Mustra