Ennél extrémebb cipőket biztosan nem kapni itthon!

A cipőtrendek elég érdekes fordulatot vettek az elmúlt szezonban: újra divatba jött a holdjáró, közben pedig Lily Allen is újabb őrületet indított el világító talpú platformos tornacipőjével. Sajnos az itthoni fast fashion üzletek kínálata nem feltétlen elégíti ki a cipők terén bevállalósabbak igényeit, pedig nem egy extravagáns lábbeli közül lehetne válogatni a tavaszi-nyári szezonra. Pont ezért gyűjtöttük össze a legfeltünőbb, egyeseknek már-már bicskanyitogató darabokat, melyeket meg is vásárolhat, ha tetszik. Készüljön fel, mutatunk egy-két beteg darabot.

A cipő öltözködésünk egyik legfontosabb kiegészítője, ezért egyáltalán nem mindegy, milyet választ belőle: egy feltűnő, extravagáns fazonú darabbal máris egy kis humort csempészhet az egyébként megszokott, szürke szerelésébe. Sajnos itthon korántsincs akkora kínálat cipőtéren, hogy az éppen aktuális trendeknek megfelelő, kicsit merészebb darabok közül szabadon válogathassunk. Bár az olyan up-to-date fast fashion üzletek, mint a Zara, H&M, Bershka és társaik próbálják mihamarabb lemásolni a kifutón bemutatott, extrém darabokat, a profit érdekében mégsem mernek annyit kísérletezni, hogy valóban egyedi és feltűnő darabokat állítsanak elő.

Az internetnek hála viszont rengeteg lehetőség közül lehet szemezgetni, az ASOS, a NYLON Shop, és a Romwe oldalán mindenképpen érdemes körülnézni, ha egyedi cipőre vágyik. Szerencsénkre a Vans és a Birkenstock az Opening Ceremonyval kollaborálva most dobta piacra René Magriette inspirálta kollekcióját, a Doc Martens pedig Bosch alkotásait nyomta klasszikus bakancsaira. Hogy megkönnyítsük a dolgát, összegyűjtöttünk egy tucat extravagáns, vicces, és garantáltan feltűnő darabot, melyek mindegyikét meg is vásárolhatja online, ha megtetszik. Szűz Máriás, marihuánás, térdig érő platformos cipők várják a galériában, csak győzzön válogatni belőlük.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek