Sorra estek hasra a modellek Kínában

Minden divathéten előfordul, hogy egy-egy modell elesik, de az igazán ritkaságszámba megy, hogy egy bemutatón hárman is padlót fogjanak. A kínai divathéten pont ez történt, a Seccry Hu Sheguang bemutató rendezői/stylistjai kicsit elkalkulálták magukat a toronymagas sarkú körömcipőkkel. A 18-20 centiméteres sarkú, legalább 7 centis platformmal felszerelt Louboutin cipők nemcsak, hogy bumfordiak voltak, de a modellek bizonyították, hogy ilyenekben tényleg csak Lady Gaga bír járni – és ő is csak akkor, ha valaki oldalról támogatja.

A leglátványosabb esést a piros fűzős modell produkálta, aki mellett festőien terült el a szintén piros lepel, ami az esést okozta – írja a Daily Mail. Egy másik modell bugyiban, drótcilinderben esett térdre ijedt arckifejezéssel, egy harmadik alól pedig simán kifordult a nude magassarkú. Nézni is rossz, ahogy kifordul a bokája. Először még sikerült megtartania egyensúlyát, de a második rossz lépésnél már ő is térdre került. A galériában még több képet talál a szerencsétlenül járt modellekről!

A csetlő-botló manökenek most minden bizonnyal nagyon kínosan érzik magukat, pedig az első emlékezetes esést nem más, mint Naomi Campbell produkálta, 1993-ban, Párizsban, Vivienne Westwood kifutóján. A galériában megnézheti a kínai divathét eséseit, alábbi videón pedig a 20 éve eleső és mosolyogva felkelő Campbellt!

Oszd meg másokkal is!
Mustra