2,5 milliárd forintos nyakláncot villantott Carla Bruni

Carla Bruni méregdrága gyémántnyakláncban érkezett Rómába
Carla Bruni méregdrága gyémántnyakláncban érkezett RómábaVenturelli / Europress / Getty

A kifinomult francia eleganciájáról jól ismert Carla Bruni 46 évesen már rutinosan gondoskodik arról, hogy minden szem rá szegeződjön, ha megjelenik egy eseményen. A jó pár éve rivaldafényben élő politikusfeleség legutóbb a legendás olasz ékszerészbirodalom, a Bulgari Via Condottin található üzletének megnyitóján vett részt Rómában, melyet a márka 130. évfordulójának alkalmából avattak fel újra a tulajdonosok.

Az olasz származású egykori First Lady, aki egyébként a tavalyi szezonban a Bulgari egyik arca is volt, egy kiválóan szabott sötétkék zakóban, fekete, V-nyakkivágású selyem blúzban, lapostalpú fekete bőrcsizmában és egy rózsaszín doboztáskával érkezett a megnyitóra. Szettje egyszerűségét tökéletesen ellensúlyozta az általa viselt potom 6.700.000 fontot (2,5 milliárd forint) érő kígyó formájú gyémánt nyaklánc és a gyémántokkal kirakott karóra – írja a dailymail.co.uk.

Tavaly ugyanezeket az ékszereket promotálta a luxus márkának
Tavaly ugyanezeket az ékszereket promotálta a luxus márkának

„Bizonyos értelemben családtagként tekintek erre a kiváló ékszerházra. Átérzem a márkát körülvevő olasz szellemiséget, amiből az egész táplálkozik" – mondta a kőgazdag iparmágnás apától és színésznő anyától származó Bruni, aki nem először provokált a pazar luxus kiegészítőben, tavaly októberben ugyanis pózolt már a kígyós szettben Scarlett Johansonnal Párizsban.

Scarlett Johansonnal a Vogue és a Bulgari estélyén Párizsban.
Scarlett Johansonnal a Vogue és a Bulgari estélyén Párizsban.Bertrand Rindoff Petroff / Europress / Getty

A világ egyik legmenőbb ékszerháza nem csak a rongyot rázta a megnyitón, hanem jótékonykodott is, a Bulgari 1.500.000 eurót (469,8 millió forint) adományázott egy római lépcső helyreállítására, amelynek köszönhetően újra lesz majd átjárás a Spanyol tér és a Trinita dei Monti templom között a közeljövőben. A puccparádén nem csak a zenei karrier felé még mindig kacsintgató exmodell volt jelen, hanem Adrian Brody és Poppy Delevingne is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra