Miranda Kerr csak ezt tudja kihozni magából

Sosem értettük igazán Miranda Kerr sikerének a titkát, de úgy tűnik, nem vagyunk ezzek egyedül, mivel a fashionista.com szerkesztői sem sok érdekeset vélnek felfedezni a 13 éves kora óta modellkedő Kerr-ben. A divatházak mégis kapkodnak az ausztrál modell után, ami okot adott arra, hogy megnézzük, hogyan teljesít Kerr a reklámfilmkben és aminek köszönhetően szemet szúrt, hogy a modell reklámfilmjei kísértetiesen hasonlítanak egymásra. Vesse őket össze ön is és nevessen velünk!

Tusolás a Reebok reklámban

Az alig félperces kisfilmből gyorsan belőhető a márka célközönsége. Kerr-ről kiderül, hogy egy menő West Village-i apartmanban él, de nem csak a lakása csodálatos, hanem a bőre és a teste is, amit nem szégyell megmutatni, miközben szétdobálja levetett ruháit a lakásban. Vidám „Girl Power” zene és egy zuhanyzás zárja a márka videóját, amiből mindenki számára világossá válik, hogy Kerr élete csupa móka és kacagás. 

Szelfizés a H&M-nél

A modell a svéd fast-fashion márka egyperces reklámfilmjében is úgy tűnik fel, mintha saját magát alakítaná, azaz csak be kellene mutatnia az irigykedő kívülállóknak az ő nem mindennapi életét. A helyszín ezúttal egy pazar Los Angeles-i villa, ahonnan épp shoppingolni indul, amikor a sors közbeszól és a locsolórendszernek köszönhetően vissza kell szaladnia átöltözni. De nem keseredik el, ahogy mi tennénk, hanem többször átöltözik egy hatalmas tükör előtt és közönséges szelfiket lő magáról. Ebben a videóban a vidám zene mellett egy taxiban hagyott barátnő is fokozza a hangulatot.

Hobbikutyával a ShopStyle hirdetésben

A lendületes zene természetesen itt sem maradhat el, csak a Victoria's Secret egykori modellje ezúttal nem egy taxiban dekkoló barátnőt kapott maga mellé a reklámfilm leleményes készítőitől, hanem egy apró termetű kiskutyát. A film többi része az előző két videó tematikáját követi, Miranda egy tágas lakásban ugyanazzal a két arckifejezéssel shoppingol a neten, ahogy a Reebok reklámban zuhanyozott és a H&M kisfilmben illegette magát a tükör előtt. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra