18 millió dollár volt az idei legdrágább Oscar-szett

Ha nem is tudjuk biztosan, mindig sejtjük, hogy baromi drágák az Oscar-ruhák, azt azonban tényleg legvadabb álmainkban se gondoltuk volna, hogy egy-egy színésznőn 4 milliárd forintnyi érték lóg. A Vogue UK értesülései szerint idén Cate Blanchett viselte a legdrágább összeállítást: bár Armani Privé ruhája csak 100 ezer dollárba (22 millió forint) került, a leheletkönnyű estélyihez 18 millió dollárnyi Chopard ékszert adtak a stylsitok a színésznőre.

A második legdrágábban öltözött színésznő Charlize Theron lett Dior ruhában, ő 15,89 millió dollárt (3,58 milliárd forint) vett magára – nála a Harry Winston ékszerek dobták meg a büdzsét – a harmadik pedig Sandra Bullock, aki 8,24 millió dollárból (1,86 milliárd forint) nézett ki remekül. Ő Alexander McQueen ruhát és Lorraine Schwartz ékszereket viselt. Negyedik Margot Robbie, aki 8,012 millió dollárban (1,8 milliárd forint) pompázott, ötödik Jennifer Garner, aki 5,025 millió dollárnyi (1,13 milliárd forint) ékszerben és Oscar de la Renta ruhában jelent meg az Oscaron.

Az ékszereket egyébként a színésznők kölcsön kapják a nagy márkáktól és kapnak melléjük pár biztonsági őrt is: az esemény után a millió dolláros gyémántokat visszaszállítják a cégekhez, akiknek az egész Oscar nem más, mint egy jó kis reklámkampány.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra