Alig takarják a celebeket áttetsző ruháik

E heti celebnőinkben nemcsak az a közös, hogy mindegyikőjükről március 2-i fotót választottunk, hanem az is, hogy kivétel nélkül sejtelmes, áttetsző anyagból készült estélyi ruhákat választottak az alkalomra. Angelina Jolie-t az Oscar vörös szőnyegén kapták lencsevégre, Kate Hudson és Diane Kruger pedig akár koccinthatott is két héttel ezelőtt, hiszen mindkettőjükről a Vanity Fair Oscar partiján készültek a képek.

Bár saját magunkon nem mindig tudjuk elképzelni az ilyesfajta ruhakölteményeket, egy biztos: bármelyik nőn, aki viseli, csodásan mutatnak és úgy izgalmasak, hogy közben egyáltalán nem közönségesek. Ismét öntől függ, hogy eldőljön: vajon rajtuk vagy a kifutós modelleken mutat jobban ugyanaz!

Kate Hudson Zuhair Muradban

Kinek áll jobban?

A színésznő Zuhair Murad 2014-es tavaszi-nyári kollekciójából választott/kapott egy, a melleket és az intim testrészeket tökéletesen takaró, amúgy teljesen átlátszó és a Givenchy-nál már látott szoknyarésszel rendelkező ruhát. Vagy a vaku okozta vagy külön kérésre így készült, de az ő verziója kevésbé volt transzparens, mint a kifutón látott változat. Bár nem látszik, azért valószínűsíthetjük, hogy Hudson vagy nude vagy fekete magassarkú húzott a lábaira, hogy passzoljanak az enyhén csillogó fekete borítéktáskájához és köves gyűrűihez. A körmeit valamilyen megfontolásból kétszínűre (átlátszó és arany) festette, a haját pedig féloldalasra fésültette. Mostanában rendkívül kritikusak voltunk, a mai „versenyzőinkbe” viszont nem tudunk belekötni: Kate Hudson is csodálatosan fest.

A manökenre – bár kevésbé látszik – aranyszínű cipő és levélmintájú öv került, haját hátrafésülték, sminkje pedig valami miatt furán hatott. Táskát, ékszereket nem kapott, sőt: még a körmeit sem festették ki! Nahát.

Diane Kruger Valentino-ruhában

Kinek áll jobban?

Diane Kruger egy sötétkék, mellrésznél kicsit fura Valentinóban jelent meg a Vanity Fair Oscar partiján március 2-án. A színésznő nem aggódta túl a lábbeli kiválasztását: egy klasszikus hegyesorrú fekete magassarkú cipőt vett fel. A táskája egy fokkal izgalmasabb volt, hiszen fekete köveket applikáltak rá. Kruger (vagyis a ruha) a legtöbbet a lábaiból és a hasából engedett láttatni és annyira megihlette a divatház, hogy a kifutón látott fonott hajat is felidézte. Kruger „no smink” sminkje csodásan fest, körmei színének pedig ő is a nude-ot választotta.

A kifutós modellre színben passzoló, sötétkék, struccbőrből készült hegyesorrú magassarkút adtak, haját pedig ugyanaz a koncepció ihlette, mint Krugerét: hátul fonott kontyban fogták össze. Táskát nála sem láthatunk, a mellrész viszont itt – a kisebb méretek miatt – nem mutat olyan furán, mint a színésznő esetében.

Angelina Jolie Elie Saab-ruhában

Kinek áll jobban?

Angeline Jolie a 86. Oscar-esten mutatkozott ebben a csodás Elie Saab haute couture ruhában, amit egyébként a párizsi divathéten mutattak be és a tervező 2013-as őszi-téli kollekciójából való. Az apró kristályokkal díszített estélyi valószínűleg hétszámjegyű összegbe kerül, de szerencsére Jolie-n is tökéletesen mutatott. A sminkje abszolút természetesre sikeredett – a szemei enyhe füstös hatást kaptak -, a füleibe pedig a ruhát idéző csillogó köves fülbevalókat akasztott.

A modell elválasztott hajat és gyönyörű szemhangsúlyos sminket kapott. Az ő ruhájához tartozott egy vékony fehér öv is, a cipője pedig szürke és szaténos hatású volt. Önnek melyik verzió jön be jobban?

Oszd meg másokkal is!
Mustra