Mégsem váltott stílust a Gucci

Végre egyik kedvenc helyszínünkre, Milánóba érkezett a 2014-es őszi-téli kollekciókat bemutató divathét, melynek első napján felvonultatta új kollekcióját többek között az olasz stylistok egyik favoritja, Frankie Morello, valamint Anna Dello Russo pártfogoltja, Fausto Pugliesi és a Gucci is. Kíváncsian vártuk már a nagy múltú olasz divatház új kollekciójának showját, mivel a tervező az előző szezonban azt rebesgette, hogy több neves kollégájához hasonlóan stílusváltáson töri a fejét.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

A tavalyi szuperfiatalos és sportosabb stílusú fellángolásból azonban erre a szezonra semmi nem maradt, a csillogó és necchálós ruhák helyét átvették a Jackie Onassis stílusát és a hatvanas-hetvenes éveket idéző nőies egyrészesek és kosztümök, melyek jól láthatóan sokkal közelebb állnak a Gucci vonalához, mint az előző kollekció.

A divatház kreatívigazgatója, Frida Giannini egyszerűen csak „fiúsan romantikusnak” titulálta pasztell-rózsaszín, kék, zöld és búzavirág színű kollekcióját, amit leginkább az egyszerű formák, anyagok és a klasszikus városi elegancia jellemeztek – írja a vogue.it. A hivalkodástól és csillogástól mentes darabokat elnézve egy sikkes olasz nő kígyóbőr csizmában, színes műszőr kabátban, térd felett elvágott, kézzel festett bőr miniruhában és óriáskeretes napszemüvegben lép majd utcára 2014 őszén.

A cukorkaszínek mellett idén sem volt hiány a sárga, fekete, fehér, bordó, illetve teveszín darabokból. A kollekcióból – mely a tervező állítása szerint az ő saját kedvenc ruhaneműit, fazonjait tartalmazza – szerettük a fekete galléros, elöl kristályokkal kirakott, vintage stílusú ruhákat, a szőrmekabátokat, illetve a kiegészítőket a napszemüvegektől a táskákig. Nézze meg a galériában, hogy mit talált ki a Gucci 2014 őszére!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek