no

A 25 legjobb színes ruha és kiegészítő tavaszra

A leárazásoknak lassan vége, a boltokba kezdenek beszivárogni a tavaszi holmik. Ennek ellenére a 0 fok közeli hőmérsékletben még mindig nem ajánlott vékony dzsekiben és balerinacipőben parádézni, viszont egy kis feltöltődést adhat, ha megnézzük, mit szántak nekünk az itthon is megtalálható divatcégek a melegebb hónapokra. 25 olyan dolgot gyűjtöttünk össze, amit nagy valószínűséggel mi is felkutatunk majd - maximum egy próba erejéig.

A hideg időszakban hajlamosak vagyunk a fekete, sötétkék és szürke színekre támaszkodni, így az utcakép nem mindig üdítő látvány. Többek között emiatt is várjuk a márciust (vagy inkább a májust), amikor mindenki előveszi a színes szoknyáját, blézerét vagy ballonkabátját. A főbb irányvonalakat és a márkák lookbookjait már megmutattuk önnek, most pedig színes ruhadarabokat válogattunk össze. Ha nem bír várni még pár hetet, hogy hordhassa, akkor gondoljon arra, hogy a télikabát elfér és az utca helyett mutogathatja kollégáinak is legújabb szerzeményeit!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

ZARA

Valószínűleg amint kiderült, hogy a 2014-es év színe a ragyogó orchidea lesz, már össze is ültek a tervezők, majd csattogtak a varrógépek, hogy legyártsanak szinte mindent ebben az árnyalatban. Ezek azóta a boltba is kerültek, így ha ön is ebben a színben szeretne tündökölni idén, akkor ne habozzon, hiszen már 6 ezer forintért lehet lila színű kötött pulcsija. Ne ijedjen meg a babakék cipőtől, meglepően sok mindenhez megy!

ZARA
reklámfotó

Mango

A rivális Mango még tavasszal is folytatja a tőle megszokott monokróm trendet, azonban szerencsére nem kellett sokáig kutakodnunk a márka honlapján, míg szembe jött az első színes darab. A rendkívül decens királykék mellett cukorkaszínekben pompázhatunk, ha a Mangónál frissítjük a tavaszi ruhatárunkat, a barna táska pedig tökéletesen kiváltja a feketét - utóbbit hagyja meg a komorabb szezonokra.

Mango
reklámfotó

H&M

A H&M-nél Katalin hercegnét idéző szövetkabátot is találtunk, a virágos nyakláncért pedig már valószínűleg holnap beszaladunk valamelyik közel eső üzletbe. A pasztell színektől sokan ódzkodnak, nem elég bátrak, ön viszont legyen az, és újítson be egy ilyen vagy ezekhez hasonló darabot, hiszen nem lőhet velük mellé!

HM
reklámfotó

Pull&Bear

A szintén Inditex-gyermek Pull&Bear inkább a fiatalabb korosztályt célozza meg, de ha szemfüles, akkor az ön ruhatárába is beillő darabokat találhat fillérekért. Ez a fukszia színű magassarkú például közel 9 ezer forint, és ha ezt választja, most megmondjuk, hogy egész tavasszal nem fogja levenni. Az oversize kötött felsők idén tavasszal is megtérülő befektetésnek bizonyulnak. Egyre vigyázzon: ha túl lazán van kötve, akkor mindenképpen vegyen alá egy egyszerú felsőt, nehogy kilátszódjanak a mellbimbói.

PB
reklámfotó

F&F

Az F&F tavaszi kollekciót mindig kicsit jobbnak érezzük, mint az őszi-télieket, most sincs ez másképp: a Zara árainak töredékéért vehetünk például olyan blézert, ami dizájner darabnak is beillene, és a hatezer forintos (a honlap szerint piros, szerintünk fukszia) ruha is jó vételnek bizonyul. A Givenchy virágmintáira hajazó sálat alig háromezer forintért pedig meg sem említjük.

FF
reklámfotó
Oszd meg másokkal is!
no
Mustra