Ilyen szerelésekben töltjük az őszt Victoria Beckham szerint

A New York-i divathét egyik legvitatottabb és legjobban várt eseménye Victorica Beckham vasárnapi bemutatója volt. A  focistafeleség már tavalyi, androgün stílusú kollekciójával is bebizonyította a kételkedőknek, hogy van helye a legjobbak között, és ez nincs másként a következő szezonra szánt ruhadarabjaival sem. 

A designerré avanzsált Beckhamné persze most is tisztában volt azzal, hogy milyen egyéb látnivalókkal lehet a kíváncsi közönséget levenni a lábáról. Egy szezonnal ezelőtt Anna Wintour mellé ültette sármos férjét és kislányát, idén pedig a divatlapba illő családjának minden tagját beültette bemutatójának első sorába, ahol David Beckham még viccesen „szelfizgetett” is a show holtidejében.

A friss, kortárs trendet követő divatház legújabb, letisztult és hordható kollekciója egyébként a fekete, a fehér és a piros színekre épült. Az egyrészes ruhák és szoknyák redőket és a divatházaknál gyakran visszatérő diszkrét aranylánc díszítést kaptak, de Beckhamné szerint jövőre sem kopik a divatból az ujjatlan kabát, az élére vasalt maszkulin pantalló vagy a túlméretezett férfias kabát – írja a Vogue.

Kedvenceink a kasmír mellények, a Céline vonalát idéző, sokakon előnytelenül mutató kabátok, minőségi marha napabőrből készült táskák, illetve a kilencvenes éveket idéző japán stílusú darabok voltak. Nézze meg a galériában, hogy hogyan képzeli el Victoria Beckham 2014 őszét!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek